Ραντεβού στο AVENUE για τα πιο μαγικά Στρουμφοχριστούγεννα!

Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Στρουμφογιορτή Avenue

Το AVENUE, στολισμένο και λαμπερό, ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλες τις οικογένειες που θα το επισκεφθούν για τις γιορτινές τους αγορές. Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρονιά, το AVENUE ετοίμασε και φέτος την πιο χαρούμενη, την πιο μοναδική γιορτή για τους μικρούς του φίλους. Μια λαμπερή "Στρουμφογιορτή" περιμένει μικρούς και μεγάλους με πολλές ψηφιακές εκπλήξεις που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Στρουμφογιορτή Avenue

Από τις 15 Δεκεμβρίου και για τρία τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) έως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μεταμορφωθούν σε στρουμφάκια για να λύσουν ένα μεγάλο μυστήριο: "Πού χάθηκε ο σάκος του Αϊ Βασίλη;"

Στρουμφογιορτή Avenue

Στρουμφογιορτή Avenue

Παιδιά και συνοδοί εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου "ζωντανεύει" μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων η εικόνα του Μπαμπαστρούμφ, για να δώσει τις πρώτες οδηγίες για τη λύση του μυστηρίου. Κι έτσι η περιπέτεια ξεκινάει μέσα από μια μοναδική διαδρομή εικονικής πραγματικότητας με πολλές VR εκπλήξεις, μέσω της οποίας τα παιδιά οδηγούνται στο Στρουμφοχωριό. Εκεί, βρίσκουν τον σάκο και παίρνουν το πτυχίο του Στρουμφοξωτικού, καθώς και γιορτινά δώρα για να θυμούνται αυτή την περιπέτεια για πάντα. 

Smurfs Avenue

Εμπορικό Κέντρο AVENUE, Λεωφ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι. Τ. 2106100901
Facebook, YouTube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.