Champs Go Camps, powered by Campeόn: Το απόλυτο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τις Ακαδημίες των παιδιών του Τρίτωνα

'Ένα ολοκληρωμένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, από την Campeόn Gaming, πραγματοποιείται στο Λουτράκι.

Champs Go Camps

Το πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα Champs Go Camps, powered by Campeόn γέμισε με χαμόγελα τους μικρούς φίλους του μπάσκετ, της ομάδας του Τρίτωνα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 2 εβδομάδων κατασκήνωσης, το οποίο πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου, στο Sportcamp Kids στο Λουτράκι, και απευθύνεται στα παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας, ηλικίας 7-16 ετών. Η χορηγία της Campeόn Gaming, στην ομάδα του Τρίτωνα και τις Ακαδημίες των παιδιών της ομάδας για το 2023, ενέπνευσε τη δημιουργία του προγράμματος Champs Go Camps, powered by Campeόn.

Η Campeόn Gaming ανέλαβε τον σχεδιασμό του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν 75 παιδιά. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ομάδα του Τρίτωνα, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την πολυετή εμπειρία της Κατασκήνωσης Sportcamp Kids στο Λουτράκι, της πρώτης αθλητικής παιδικής κατασκήνωσης, στην Ελλάδα, για τη φιλοξενία των παιδιών.

Η πρώτη εβδομάδα του προγράμματος είναι αφιερωμένη στο μπάσκετ, με προπονήσεις από έμπειρους προπονητές και έναν επικεφαλής προπονητή, ενώ πραγματοποιήθηκαν ειδικά διαμορφωμένα workshops συναισθηματικής ενδυνάμωσης, μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μικρών αθλητών, που συμμετείχαν.

Champs Go Camps

Η δεύτερη εβδομάδα δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν στο πρότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, απολαμβάνοντας την απόλυτη κατασκηνωτική εμπειρία, μέσα από κολύμβηση, καλλιτεχνικά προγράμματα, βραδιές ψυχαγωγίας και εκπαίδευση σε μοναδικές και αγαπημένες δραστηριότητες.

Champs Go Camps

Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά αναπτύσσουν αρχικά τις δεξιότητές τους στο μπάσκετ και καλλιεργούν το πάθος τους για τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα αναπτύσσουν δεσμούς φιλίας, ενδυναμώνουν τις δεξιότητές τους, όπως η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αποφασιστικότητα, και απολαμβάνουν τη ξεγνοιασιά των καλοκαιρινών διακοπών.

Champs Go Camps

Την Τρίτη 20 Ιουνίου, η ομάδα της Campeόn Gaming βρέθηκε στους χώρους της κατασκήνωσης για να καλωσορίσει τα παιδιά στο πρόγραμμα και να τους δώσει ένα ειδικά διαμορφωμένα δώρο, ώστε να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές κατά τη διάρκεια του προγράμματος, αλλά και το υπόλοιπο καλοκαίρι. Η ημέρα απογειώθηκε με τη συμμετοχή της ομάδας της Campeόn Gaming σε έναν φιλικό αγώνα με τα μεγαλύτερα παιδιά των Ακαδημιών της ομάδας του Τρίτωνα, τα οποία απόλαυσαν έτσι την εμπειρία του αγώνα μαζί τους.

Champs Go Camps

'Όπως σημείωσε ο Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της Campeόn Gaming: "Στηρίζουμε τον αθλητισμό ως αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού μας, υποστηρίζοντας παράλληλα τη νέα γενιά, που είναι το αύριο. Συγκεντρώνοντας έμπειρους προπονητές και ενθουσιώδεις νεαρούς αθλητές, εμπνέουμε και ενδυναμώνουμε την επόμενη γενιά παικτών μπάσκετ, βοηθώντας τους να χτίσουν αυτοπεποίθηση, ανθεκτικότητα και συνεργασία. Επίσης, μέσα από workshops, καλλιεργούμε την ομαδικότητα, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στις ομάδες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που θα διαμορφώσει τη ζωή τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου".

Champs Go Camps

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.