To "Disney in Concert" επιστρέφει

Ένα χρόνο μετά τις επετειακές συναυλίες για τα 100ά γενέθλιά της Disney, οι μαγικές μελωδίες της έρχονται ξανά για να εντυπωσιάσουν τους μικρούς μας φίλους.

Disney in concert

Ένα χρόνο μετά τις επετειακές συναυλίες για τα 100ά γενέθλιά της, οι μαγικές μελωδίες της Disney επιστρέφουν για να μας εντυπωσιάσουν ξανά. Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική βραδιά στο "Disney in Concert - Believe in Magic", όπου η διαχρονική μαγεία της Disney ζωντανεύει μέσα από τη μουσική και την αφήγηση ιστοριών. Η συναυλία θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (ώρα 8 μ.μ.).

Τα πιο λαμπρά αστέρια του West End, πρωταγωνιστές στα πιο διάσημα musical του Λονδίνου, ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί με μια συμφωνική ορχήστρα 56 ατόμων για μια ζωντανή παράσταση που θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών. Βυθιστείτε στη μαγεία των τραγουδιών που διαμόρφωσαν γενιές και γενιές. Από το Frozen στο Lion King και τη Mary Poppins και από τον Ηρακλή στην Μικρή Γοργόνα και τους Πειρατές της Καραϊβικής.

Ταυτόχρονα, μια γιγαντοοθόνη θα προβάλλει σκηνές από αγαπημένες ταινίες της Disney, μετατρέποντας αυτή τη βραδιά σε ένα πλήρως καθηλωτικό θέαμα πολυμέσων για όλη την οικογένεια, στην μεγαλύτερη παραγωγή Disney in Concert: the arena edition! που έχετε δει μέχρι σήμερα.

Προπώληση more.com.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Το μουσικό παραμύθι "Ο πόλεμος των τρόπων" στο Μουσείο Παιχνιδιών του Μουσείου Μπενάκη

Πώς χτίζεται η μουσική; Αυτό το ερώτημα θα μας απαντήσει το Chronos Ensemble της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που παρουσιάζει το παραμύθι της Νεφέλης Λιούτα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

Περνάμε τις Κυριακές του Νοεμβρίου στον "Ελληνικό κόσμο"

Δείτε εντός όλα τα κυριακάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα του μήνα για παιδιά ηλικίας 5-8 ετών.

Η "Ντενεκεδούπολη" επιστρέφει 50 χρόνια μετά από τον Μικρό Νότο

Επόμενος σταθμός στην πορεία της αγαπημένης ομάδας θεάτρου για παιδιά και νέους είναι η θρυλική "Ντενεκεδούπολη" της Ευγενίας Φακίνου, σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Περνάμε τα Σάββατα του Νοεμβρίου στον "Ελληνικό κόσμο"

Δείτε εντός όλα τα σαββατιάτικα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών με τους γονείς τους.