Τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες που θα είχαν 6-20 μήνες μετά, σε όλους τους τομείς, χάρη στα μαθήματα κολύμβησης

the mamagers ©iStock-

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για την ασφάλεια των παιδιών να μαθαίνουν από νωρίς κολύμβηση, ίσως όμως δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο πολύ βοηθούν τα μαθήματα στη συνολική τους ανάπτυξη.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Griffith, εξέτασαν 7.000 παιδιά που έκαναν μαθήματα κολύμβησης στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και διαπίστωσαν ότι τα παιδιά που έκαναν μαθήματα κολύμβησης πριν από την ηλικία των 5 ετών, είχαν την εξέλιξη παιδιών που ήταν μεγαλύτερα από την ηλικία τους κατά 6 – 20 μήνες σε όλους τους τομείς!

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ένας γάτος που χορεύει εμπνεέι μια παράσταση γεμάτη θάρρος, αποδοχή και μαγεία

Ο "Ηλίας, ο πρώτος γάτος χορευτής της γατοϊστορίας" του Στέφανου Παπατρέχα επιστρέφει στη σκηνή για τρίτη χρονιά και προσκαλεί τα παιδιά σε ένα αξέχαστο ταξίδι.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
07/09/2024

10 παιδικά βιβλία για διάβασμα λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αυτά είναι κάποια βιβλία που μπορούν να κάνουν παρέα στους μικρους μας φίλους.

Ο Καραγκιόζης της Οικογένειας Σπυρόπουλου σταθμεύει στο Άλσος Βεΐκου

Τον Θησέα και τον Μινώταυρο συναντά ο Καραγκιόζης της Οικογένειας Σπυρόπουλου, ενώ κάνει και μια βόλτα στη Μαδαγασκάρη. Ταξιδέψτε μαζί του μέσα από δυο παραστάσεις που έρχονται στο Άλσος Βεΐκου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις Λέσχες Ανάγνωσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Οι Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επιστρέφουν για την περίοδο 2024-2025, προσκαλώντας τους μικρούς φίλους του βιβλίου σε ένα νέο ταξίδι γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα.

Ο Καραγκιόζης παραμένει στη θερινή σκηνή του Φλοίσβου

Ο Καραγκιόζης θα βρίσκεται και τον Σεπτέμβριο στο Φλοίσβο, πότε ως δάσκαλος, πότε ως μαθητής, πότε ως γραμματικός.

Ζωγραφίζοντας την Κάλλας, "αστροπαρατηρήσεις" και ένα διήμερο γονεϊκότητας: Τι να κάνετε με τα παιδιά αυτή την εβδομάδα (6-12/9)

Συγκεντρώσαμε τις δραστηριότητες που τρέχουν στην πόλη αυτή την βδομάδα και συνδυάζουν ψυχαγωγία και διασκέδαση για παιδιά αλλά και γονείς.