Καλλιτεχνικό camp από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης μετά το καλοκαίρι

1 εβδομάδα γεμάτη δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών, πάντα με την ποιότητα και την ασφάλεια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

ΜΠΕΤ CAMP
    

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, για να υποδεχθεί τα παιδιά 5-11 ετών που θέλουν να συμμετέχουν στο πιο καλλιτεχνικό Camp της πόλης. 

Το Φθινοπωρινό Camp ξεκινά τη Δευτέρα 2 έως Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. 1 εβδομάδα γεμάτη δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 5-11 ετών, πάντα με την ποιότητα και την ασφάλεια του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.  Λίγο πριν την επανένταξη των παιδιών στη σχολική καθημερινότητα τα  παιδιά θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός απολαυστικού Camp που συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές. 

Το φθινοπωρινού Camp θα βοηθήσει τα παιδιά να βουτήξουν μέσα στη γνώση θα  ζωγραφίσουν με αφορμή βιβλία, έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια, θα ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς. 

Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, παρουσιάσεις βιβλίων από αγαπημένους συγγραφείς, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο camp της πόλης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα