5 tips για να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι με τα παιδιά

Τα παιδιά δικαιούνται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με μπάνια, παγωτά, δραστηριότητες και πολλές βόλτες. Πώς, όμως, θα καταφέρεις να τους το προσφέρεις ενώ εσύ δουλεύεις;

παιδί γονιός

Πρώτη μέρα της εβδομάδας που τα παιδιά του δημοτικού δεν έχουν σχολείο. Κάποια θα πάνε σε summer camps, κάποια στη γιαγιά και κάποια σε κατασκηνώσεις. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι για διακοπές που, όμως, τις περισσότερες μέρες, εμείς θα δουλεύουμε.

5 tips για να περάσεις ένα τέλειο καλοκαίρι με τα παιδιά σου:

Φτιάξτε μαζί ένα πρόγραμμα με όλα όσα θέλετε να κάνετε

Ζήτα από το παιδί να σου πει τι περιμένει από το καλοκαίρι και φτιάξτε μαζί ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να κάνετε τα περισσότερα. Βάλτε τα μπάνια στη θάλασσα, βόλτες για ποδήλατο, εκδρομές και ό,τι άλλο θέλετε.

Ορίστε μια μέρα ως "μέρα χωρίς οθόνες”

Αυτή η μέρα θα είναι αφιερωμένη σε δραστηριότητες που θα σας συνδέσουν με το παιδί χωρίς να χάσετε χρόνο με τις οθόνες. Πηγαίντε βόλτες, ζωγραφίστε ή κάντε πράγματα που σας αρέσουν μαζί, όπως ψώνια ή μαγειρική!

Διαβάστε περισσότερα στο mamagers.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Μία νύχτα μυστηρίου και δράσης στο Μουσείο Κοτσανά

Το Μουσείο Κοτσανά-Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό sleepover γεμάτο πρωτότυπες δράσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/07/2024

Οι Μορφές Έκφρασης μάς αποχαιρετούν για το καλοκαίρι

Πέντε αγαπημένες παιδικές παραστάσεις της Άννας Σεβαστής Τζίμα, που παρουσιάστηκαν στον Διομήδειο (Βοτανικό) Κήπο, φτάνουν στο τέλος τους το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου.

Παιχνίδια και σινεμά "συναντιούνται" σε ένα ξεχωριστό εργαστήριο στη Σαντορίνη

Το φεστιβάλ κινηματογράφου του νησιού διοργανώνει ένα διασκεδαστικό workshop για παιδιά στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας "Δ. Νομικός".

Οι Burger Project ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους στον Κήπο του Μεγάρου

Γνωστές επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια των Burger Project, απρόσμενα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο, αυτοσχεδιασμούς, χιούμορ, διαδραστικά μουσικά παιχνίδια.