Παιδικές Εξοχές Δήμου Αθηναίων: Δηλώσεις συμμετοχής για παιδιά και ενήλικες

Πρόσκληση για 100 εθελοντές ομαδάρχες/ομαδάρχισσες στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

Παιδικές Εξοχές Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Εξοχών του στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, για μικρούς και μεγάλους. Για 5 δεκαπενθήμερα, παιδιά 6 έως 12 ετών, άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και άτομα με ειδικές ανάγκες, θα μπορούν να ξεκουραστούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν δημιουργικά κοντά στη θάλασσα, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας δήλωσε: "Η απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση έχει αφετηρία τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων. Στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, θα προσφέρουμε ανάσες δροσιάς και ξεγνοιασιάς, δίνοντας χαρά, σε μικρούς και μεγάλους που το έχουν τόσο πολλή ανάγκη. Ετοιμαστείτε για μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη".

Παιδικές Εξοχές Δήμου Αθηναίων

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παιδιά ηλικίας 6-12 ετών (γεννημένα μεταξύ 2010-2016) και παιδιά συλλόγων ΑμεΑ

Α' Περίοδος:
Άφιξη: Τρίτη 25/06/2024
Αναχώρηση: Δευτέρα 08/07/2024

Β' Περίοδος:
Άφιξη: Πέμπτη 11/07/2024
Αναχώρηση: Τετάρτη 24/07/2024

Γ' Περίοδος:
Άφιξη: Σάββατο 27/07/2024
Αναχώρηση: Παρασκευή 09/08/2024

Δ' Περίοδος:
Άφιξη: Δευτέρα 12/08/2024
Αναχώρηση: Δευτέρα 26/08/2024

Άτομα τρίτης ηλικίας που έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος (γεννηθέντες/γεννηθείσες έως και το 1962) και ενήλικες Συλλόγων ΑμεΑ

Ε' Περίοδος:
Άφιξη: Δευτέρα 31/08/2024
Αναχώρηση: Δευτέρα 19/09/2024

Παιδικές Εξοχές Δήμου Αθηναίων

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Εγγραφές Παιδιών: Α΄, Β΄, Γ΄ & Δ’ Περίοδοι: έως και Δευτέρα 10/6.
  • Εγγραφές Συλλόγων ΑμεΑ: Οι σύλλογοι ΑμεΑ θα εγγράφονται στα γραφεία του Τμήματος Παιδικών Εξοχών (στην Αθήνα – Ηπείρου 70 & Λιοσίων 5ος όροφος- ή στον Άγιο Ανδρέα Αττικής) από εκπροσώπους των Συλλόγων - Φορέων τους και όχι από τους γονείς, έως τις 10/6.
  • Εγγραφές Ατόμων Τρίτης Ηλικίας (που έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος - γεννηθέντες/γεννηθείσες έως και το 1962) και Ενηλίκων Συλλόγων ΑμεΑ: από Δευτέρα 03/06/2024 έως και Παρασκευή 28/6.

Οι εγγραφές των παιδιών, θα γίνουν είτε ηλεκτρονικά στο camps.cityofathens.gr είτε στις επτά Δημοτικές κοινότητες κατόπιν ραντεβού με τις κοινότητες (που θα κλείνεται ηλεκτρονικά στο rantevou.cityofathens.gr ή τηλεφωνικά στο 2105277568.

Παράλληλα, έχει δοθεί παράταση έως και Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 υποβολής αιτήσεων και των συνημμένων δικαιολογητικών οικειοθελούς προσφοράς για 100 θέσεις αρχηγού βοηθού, αρχηγού – υπαρχηγού – κοινοταρχών κατασκήνωσης στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105277568

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.