Οι Μορφές Έκφρασης ετοιμάζουν ακρόαση για νέους ηθοποιούς

Η σκηνοθέτις Άννα Σεβαστή Τζίμα και η ομάδα του ομώνυμου θεάτρου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για τη στελέχωση των παιδικών της παραστάσεων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Το απίστευτο ταξίδι του κυρίου Πικ

Η σκηνοθέτις Άννα Σεβαστή Τζίμα καλεί σε ακρόαση νέες και νέους ηθοποιούς και μουσικούς για τις ανάγκες των παιδικών της παραστάσεων στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης για την άνοιξη και τη θερινή περίοδο του 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί και μουσικοί θα πρέπει να έχουν πολύ καλή αίσθηση της κίνησης και πολύ καλή φωνή. Επιθυμητό, αλλά όχι απαραίτητο, είναι να ξέρουν να παίζουν ένα από τα ακόλουθα μουσικά όργανα: κιθάρα, βιολί, ακορντεόν, πνευστά, κρουστά. Για την ακρόαση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι και να φέρουν μαζί τους το μουσικό τους όργανο.

Η ακρόαση θα γίνει τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024 στις 2 μ.μ. στο Θέατρο Μορφές Έκφρασης (Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα, 2103464903, 2103464002). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τα βιογραφικά τους στο meakroaseis@gmail.com έως τις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Οι Μορφές Έκφρασης δημιουργήθηκαν το 1993 από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη, δημιουργώντας παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες. Η αγάπη των μελών της ομάδας για το παιδί αλλά και οι εξειδικευμένες σπουδές τους πάνω σε αυτό το κομμάτι, οδήγησαν το 2010 στη συστηματική δημιουργία δράσεων για το παιδί, με επικεφαλή της Παιδικής Σκηνής των Μορφών Έκφρασης την Άννα-Σεβαστή Τζίμα, η οποία υπογράφει τη δραματουργία και την σκηνοθεσία των παραστάσεων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.