Ο "Μεταξούλης" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Άλφα-"Ληναίος-Φωτίου"

Ο χαριτωμένος ήρωας και η παρέα του πρωταγωνιστούν σε μια ιστορία που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Μεταξούλης

H Animagnet παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την θεατρική παράσταση "Ο Μεταξούλης" και το κοινό έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα - "Ληναίος-Φωτίου". Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που μιλάει για το bullying, τη φιλία, την οικογένεια αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας.

Μεταξούλης

Μια παραγωγή για παιδιά ηλικίας 3-10 ετών, σε πρωτότυπο κείμενο και μουσική του Σταύρου Μιχαλακάκου και του Γιάννη Πολίτη. Επί σκηνής ανεβαίνει ένα ταλαντούχο cast (Άθως Αντωνίου, Αντώνης Φλώρος, Ζωή Κουσάνα, Φοίβος Ιωαννίδης, Χριστίνα Κυρίτση), σε σκηνοθεσία του Αντρέα Μακρή.

Μεταξούλης

Ο Μεταξούλης, ένας μικρός μεταξοσκώληκας, γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας στο σχολείο του, εξαιτίας της αργής του κίνησης και της αγάπης του για το πλέξιμο. Στο πλευρό του, στέκεται η πιστή του φίλη, η Ρούνα η πασχαλίτσα. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι για να συναντήσουν τους γονείς του Μεταξούλη. Στον δρόμο τους θα βρεθούν καινούριοι φίλοι που θα δώσουν στο ταξίδι κι ένα άλλο νόημα.

Μεταξούλης

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μεταξούλης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Μια θεατρική παράσταση που μιλάει για το bullying, την αξία της φιλίας και της οικογένειας αλλά και την ανάγκη του να ακούμε τις φωνές και τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας. Ο Μεταξούλης είναι ένας μικρός μεταξοσκώληκας που του αρέσει να πλέκει. Η αγάπη του για το πλέξιμο γίνεται αφορμή για να τον κοροϊδέψουν όλα τα παιδιά στο σχολείο. Όλα εκτός από την Ρούνα, την πασχαλίτσα, με την οποία ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι με σκοπό να βρουν τους γονείς του. Στο ταξίδι αυτό γνωρίζουν καινούργιους φίλους από τους οποίους μαθαίνουν πολλά. Ένα όμορφο ταξίδι με άφθονο χιούμορ, συγκινητικές στιγμές και πολλή καρδιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.