EMBASSY Theater: Γιορτές με τον "Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" στο Embassy

Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

Η ώρα για την πρεμιέρα του διάσημου μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" στο νέο EMBASSY Theater καταφθάνει (από 22/12), και η περίοδος των γιορτών είναι η καλύτερη ευκαιρία για όλη την οικογένεια να το απολαύσει. Οι πόρτες του μυθικού εργοστασίου Γουόνκα ανοίγουν, και ο συναρπαστικός κόσμος που έπλασε ο Ρόαλντ Νταλ ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Στον ιστορικό κινηματογράφο του Κολωνακίου, που μετατρέπεται σε ένα υπερσύγχρονο θέατρο 500 θέσεων, ο Γιώργος Βάλαρης παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε δική του απόδοση και σκηνοθεσία, το μιούζικαλ των Μαρκ Σάιμαν και Σκοτ Γουίτμαν που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα. Ένας τριανταμελής θίασος, με τη συνοδεία δεκαμελούς ζωντανής ορχήστρας, ζωντανεύει την ιστορία του μικρού Τσάρλι (Σπύρος Ντούγιας), που μαζί με τέσσερις ακόμη τυχερούς βρίσκει το "χρυσό" εισιτήριο για ένα μοναδικό ταξίδι με ξεναγό τον εκκεντρικό σοκολατοποιό Γουίλι Γουόνκα (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Παίζουν: Πέτρος Ξεκούκης, Άννα Φιλιππάκη, Γιάννης Βογιατζάκης, Γιώργος Μαρτίνος, Ζέτα Μαστροδούκα κ.ά., υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία Καλούδη.

Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας

EMBASSY Theater Πατριάρχου Ιωακείμ 5, Κολωνάκι, 2103469154. Προπώληση: more.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.