Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga"

Παιδιά και γονείς θα τα "πουν" με τον Καραγκιόζη την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Ο Καραγκιόζης γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα στο "Paraga" και προσκαλεί παιδιά και γονείς σε τέσσερις μουσικές παραστάσεις τις Κυριακή 10 και 17 Δεκεμβρίου και τις Τρίτες 26 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου, με τίτλο "Kαραγκιόζη, να τα πούμε;". Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη και μια Πρωτοχρονιάτικη παράσταση - γλέντι με τον Καραγκιόζη, την παρέα του, τον Τάσο Κώνστα και τους Paraga Band, στο νέο στέκι τους.

Kαραγκιόζη, να τα πούμε ;

Στην παράγκα ετοιμάζονται για τις γιορτές. Η Αγλαΐα στολίζει με ό,τι μπορεί, τα κολλητήρια τρέχουν να πουν τα κάλαντα, ο Καραγκιόζης χαζεύει το στολισμένο δέντρο του πλούσιου γείτονα και ζητά από το πνεύμα των Χριστουγέννων μια κουραμπιεδοκαταιγίδα ή  μια μελομακαρονοβροχή. Ξαφνικά ένα απρόσμενο ρεβεγιόν στήνεται στην παράγκα του Καραγκιόζη! Οι φίλοι του καταφθάνουν, τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα του τόπου τους και όλοι μαζί, από την παράγκα, κερνάνε γέλιο και κέφι όλη την παρέα του Paraga.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.