Δημιουργικό εργαστήρι με πρωταγωνιστή τον "Μικρό Νικόλα" με τον διακεκριμένο εικονογράφο Αλέκο Παπαδάτο

Η Feelgood Entertainment και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν ένα πρωτότυπο εργαστήρι, όπου 10 παιδιά θα γνωρίσουν τον Μικρό Νικόλα και τους φίλους του και θα ανακαλύψουν τεχνικές και μυστικά για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και των ιστοριών του.

Ο Μικρός Νικόλας animation

Με αφορμή την έξοδο στους κινηματογράφους στις 9 Νοεμβρίου της πολυαναμενόμενης ταινίας animation "Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;" η Feelgood Entertainment και οι εκδόσεις Πατάκη διοργανώνουν ένα πρωτότυπο, δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά 8-11 ετών με τον Έλληνα animator, συγγραφέα comics και εικονογράφο Αλέκο Παπαδάτο, καλλιτέχνη - δημιουργό του Logicomix (#1 New York Times Best Seller graphic novel), το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο Πατάκη.

10 παιδιά θα γνωρίσουν τον Μικρό Νικόλα και τους φίλους του και θα ανακαλύψουν τεχνικές και μυστικά για τον σχεδιασμό των χαρακτήρων και των ιστοριών του. Ο γνωστός εικονογράφος κος Παπαδάτος, μέλος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ, της Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων που στηρίζει τη δράση, θα μιλήσει στα παιδιά για τη διαδικασία σχεδιασμού του "Μικρού Νικόλα" εμπνευσμένος από την ταινία αλλά και τα πολυαγαπημένα βιβλία μικρών και μεγάλων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;

Le Petit Nicolas: Qu'est-ce qu'on Attend pour Etre Heureux?
3
  • Animation
  • 2023
  • Διάρκεια: 82 '
  • Αμαντίν Φρεντόν

Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.