Ο "Μικρός Κεραμεικός" μεταμορφώνεται σε "Ζωολογικό ήχο"

Μία πρωτότυπη μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με τον ο Γιώργη Χριστοδούλου και την ομάδα του να παραδίδουν μαθήματα "ζωολογίας" με τη βοήθεια του κοινού.

Ζωολογικός Ήχος

Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του έρχονται από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στον Μικρό Κεραμεικό στο Γκάζι, όπου παρουσιάζουν την πρωτότυπη παράσταση για μικρούς και μεγάλους "Ζωολογικός ήχος", με τα πιο όμορφα παιδικά τραγούδια για ζώα που έχουν γραφτεί ποτέ στην ελληνική γλώσσα. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί: Alfred Ruci (φλάουτο, κιθάρα), Αλέξανδρος Αβδελιώδης (πιάνο).

Η σκηνή του ελληνικού παιδικού τραγουδιού αποτελεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο: από την εποχή της θρυλικής Λιλιπούπολης, μέχρι σήμερα, έχουν γραφτεί αμέτρητα παιδικά τραγούδια στα ελληνικά και η συμμετοχή γνωστών αγαπημένων φωνών στους παιδικούς δίσκους με τέτοια συχνότητα αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Στην παράσταση ο Γιώργης παραδίδει μαθήματα "ζωολογίας" με τη βοήθεια, φυσικά, του κοινού. Αινίγματα και ιστορίες και η Γαλέρα και η Γοργόνα, η Τσίχλα, οι Δεινόσαυροι, το Ελεφαντάκι, τα Δέκα Καβουράκια, το Πάντα, η Χελώνα και πολλά άλλα τραγούδια. 

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Ζωολογικός ήχος

  • Μουσική Παράσταση
  • Διάρκεια: 60 '

Ο Γιώργης Χριστοδούλου δημιουργεί μία μουσική παράσταση που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους, παρασύροντάς τους σε ένα ταξίδι φτιαγμένο από ήχους. Τα όμορφα, χαρούμενα τραγούδια τα οποία έχει συνθέσει ο δημιουργός του αγαπημένου των παιδιών “Καμπαρέ των ζώων”, όπου "παρέλαυναν" παπαγάλοι, πεταλούδες, σκαντζόχοιροι και ρινόκεροι, φέρνουν στη φαντασία τους ήχους των ζώων, δημιουργώντας πραγματικά έναν ζωολογικό κήπο από υπέροχες μελωδίες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.