"Χρόνης Μπότσογλου. Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης": Ξεναγήσεις και παιδικά εργαστήρια στο Μουσείο της Άνδρου

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά διαφορετικών ηλικιών καθώς και οικογενειακές ξεναγήσεις.

Χρόνης Μπότσογλου Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, από την Τετάρτη 2 Αυγούστου, ξεκινάει μια σειρά ξεναγήσεων για το κοινό στην αναδρομική έκθεση του Χρόνη Μπότσογλου, που παρουσιάζεται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο. Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά διαφορετικών ηλικιών καθώς και οικογενειακές ξεναγήσεις.

Ξεναγήσεις στην έκθεση "Χρόνης Μπότσογλου - Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης" σε ελληνικά και αγγλικά. Για όλο τον Αύγουστο 

Οι ξεναγήσεις για το κοινό έχουν διάρκεια περίπου 40’ και πραγματοποιούνται μέχρι και τα τέλη Αυγούστου καθημερινά στις 12.00 στα ελληνικά και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα στα αγγλικά. Παράλληλα, το Μουσείο εξυπηρετεί αιτήματα για ομαδικές και ιδιωτικές ξεναγήσεις κατόπιν συνεννόησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Δημιουργικά εργαστήρια στην έκθεση "Χρόνης Μπότσογλου - Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης" για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών Έως τις 20 Αυγούστου 2023

Έως τις 20 Αυγούστου υλοποιούνται επίσης τρία διαφορετικά εκπαιδευτικά παιδικά προγράμματα: για παιδιά ηλικίας 3-4 ετών και έναν συνοδό (Αυτό που κρύβει η βαλίτσα!, κάθε Σάββατο 6.00-7.00μ.μ), για παιδιά 5-7 ετών (Ανάγλυφα τοπία, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 6.00-7.15μ.μ) και για παιδιά 8-12 ετών (Το ατελιέ του καλλιτέχνη, κάθε Σάββατο 7.30-8.45μ.μ). Πραγματοποιούνται και οικογενειακές ξεναγήσεις, κατόπιν συνεννόησης.

Χρόνης Μπότσογλου Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης 

Ο Χρόνης Μπότσογλου (1941-2022) ήταν ένας από τους σημαντικότερους παραστατικούς καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Στην αναδρομική έκθεση του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή παρουσιάζονται μέχρι την 1 Οκτωβρίου περισσότερα από εκατό έργα, σχέδια με μολύβι, παστέλ, ελαιογραφίες, ακουαρέλες, μπρούντζινα, ορειχάλκινα και γύψινα, τα οποία καλύπτουν την περίοδο από το 1953 έως το 2018, ξεδιπλώνοντας περισσότερα από εξήντα πέντε χρόνια μιας εξαιρετικά γόνιμης καλλιτεχνικής διαδρομής.

Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα: Αυτό που κρύβει η βαλίτσα! (για παιδιά 3-4 ετών και έναν συνοδό): Κάθε Σάββατο 6.00-7.00μ.μ, έως 19/08 Ανάγλυφα τοπία (για παιδιά 5-7 ετών): Kάθε Τετάρτη & Παρασκευή 6.00-7.15μ.μ, έως 18/08 Το ατελιέ του καλλιτέχνη (για παιδιά 8-12 ετών): Kάθε Σάββατο 7.30-8.45μ.μ, έως 19/08

infoΜουσείο Σύγχρονης Τέχνης ,Οδός Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, Χώρα Άνδρου | 2/7-1/8 | Ώρες Λειτουργίας: Τετάρτη-Κυριακή: 11.00-15.00 & 18.00-21.00, Δευτέρα: 11.00-15.00, Τρίτη: κλειστά

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.