Πεζοπορία και παραμύθια για μικρούς και μεγάλους στο Ελατοδάσος της Πάρνηθας

Τα Παραμυθοκαμώματα και η Action Fun μάς περιμένουν να περπατήσουμε στο Ελατόδασος της Πάρνηθας παρέα με τα παραμύθια.

Πάρνηθα Παραμυθοκαμώματα

Έφτασε και φέτος η στιγμή της αφήγησης παραμυθιών μέσα στο δάσος για μεγάλους και μικρούς. Τα Παραμυθοκαμώματα και η Action Fun μάς περιμένουν να περπατήσουμε στο ελατόδασος της Πάρνηθας παρέα με τα παραμύθια. Παραμύθια που μας ξεσηκώνουν και μας ταξιδεύουν στον κόσμο όπου όλα είναι δυνατά. Η αφηγήτρια παραμυθιών Βιργινία Κοκκίνου, με τη μουσική επένδυση της Κλαίρης Κεφαλογιάννη στα "Παραμυθοκαμώματα" μοιράζονται ιστορίες που θα μας κάνουν να γελάμε, αφήνοντας πάντα πίσω τους δόσεις αλήθειας για τη ζωή.

Παραμύθια μετά μουσικής. Η πεζοπορία θα περιλαμβάνει μια όμορφη διαδρομή στο δάσος, διάρκειας 30′ λεπτών και θα καταλήξει στο σημείο όπου θα απολαύσουμε την αφήγηση παραμυθιών. Στη συνέχεια από την ίδια διαδρομή, θα επιστρέψουμε και πάλι στα αυτοκίνητα μας. Όσοι ακολουθήσουν είναι καλό να έχουν μαζί ψάθες, μαξιλαράκια ή αιώρες και κάποια ζεστά ρούχα για τη βραδινή δροσιά του βουνού, ώστε να είναι άνετα κατά τη διάρκεια της αφήγησης.

Ώρα έναρξης: 6 μ.μ. | Κόστος Κόστος 12€/άτομο | Κόστος 30€ για οικογένεια με 1 παιδί | Κόστος 38€ για οικογένεια με 2 παιδιά | Απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, ξεχωριστή για κάθε συμμετέχοντα

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.