"Το καμπαρέ των ζώων": Μουσική εκδήλωση για παιδιά από δύο ετών στο Children's Books and Μore

Τα παιδιά μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής.

Το καμπαρέ των ζώων

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Children's Books and Μore και τις Εκδόσεις Μάρτης, παρουσιάζει "Το καμπαρέ των ζώων" το Σάββατο 27 Μαΐου στις 12 μ.μ.. Μια μουσική εκδήλωση που μαθαίνει στα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο τα γνωρίσματα και τις συμπεριφορές των ζώων καθώς και τα διάφορα είδη ρυθμών και μουσικής. 

Ποιοι είναι οι απόγονοι των δεινόσαυρων; Τι πίστευαν οι αρχαίοι Έλληνες για τις πεταλούδες; Είναι, όντως, ο ρινόκερος, αυτό που φαίνεται; Υπάρχουν κι άλλες "τσίχλες" εκτός από αυτές που πουλιούνται στα περίπτερα κι αν ναι, πώς μοιάζουν; Τι συμβαίνει στο δάσος όταν πέφτει το σκοτάδι; Σ’ αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντούν τραγουδιστά στο "Καμπαρέ των ζώων" οι: Γιώργης Χριστοδούλου, Σαβίνα Γιαννάτου, Αργύρης Μπακιρτζής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαριώ, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Νικολαίδης και οι ManoucheDrome.

Είσοδος ελεύθερη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.