3 νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Μία ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με εικόνες του εικονογράφου Johnny Dyrander και ένα ξεκαρδιστικό βιβλίο του Alex Latimer.

3 νέες παιδικές ιστορίες από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Στην ολοκαίνουργια σειρά βιβλίων προσχολικής ηλικίας με τις εικόνες του σουηδού εικονογράφου Johnny Dyrander, οι λιλιπούτειοι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τον κόσμο τον οχημάτων μέσα από διαδραστικές εικόνες και πίστες. Ενώ το βιβλίο του Alex Latimer "Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;" υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Αυτοκίνητα, του Johnny Dyrander

Αυτοκίνητα

Σε αυτό το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν διασκεδάζοντας τέσσερα είδη αυτοκινήτων: απλό, σπορ, αγωνιστικό και ταξί. Με απλές λέξεις και σαφή σχήματα, το βιβλίο παρουσιάζει τα μέρη του αυτοκινήτου, παροτρύνοντας τους μικρούς μας φίλους να μετακινήσουν ―παίζοντας― καθένα από τα οχήματα στις προδιαγεγραμμένες πίστες.

Στο εργοτάξιο, του Johnny Dyrander

Στο εργοτάξιο

Σε αυτό το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν διασκεδάζοντας τέσσερα είδη οχημάτων: μπετονιέρα, φορτηγό, εκσκαφέα και μπουλντόζα. Ένα βιβλίο για τα παιδιά που αγαπούν τους εκσκαφείς, τα φορτηγά και λατρεύουν να βρίσκονται στο κάθισμα του οδηγού.

Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;, του Alex Latimer

Ποιος θα κλείσει τα μάτια πρώτος;

Ο βραβευμένος συγγραφέας και εικονογράφος Alex Latimer μας συστήνει το Παπί, τον πονηρό ήρωα της νέας του ιστορίας και μας υπόσχεται άφθονο γέλιο καθώς προσπαθούμε να τον κάνουμε να κλείσει τα μάτια! Σε αυτόν τον ξεκαρδιστικό αγώνα, δια χειρός Alex Latimer νικητής είναι όποιος δεν κλείσει τα μάτια πρώτος.

Ο Alex Latimer χτίζει μια ιστορία σε πολλά επίπεδα, με παιχνιδιάρικες εικόνες που δεν  μπορεί παρά να κάνει το πονηρό Παπί αγαπητό σε μικρούς και μεγάλους. Με έξυπνο τρόπο ―και κυρίως χαρίζοντας αβίαστα γέλια― το βιβλίο δημιουργεί μια μεγάλη προσμονή για το φινάλε του.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.