Το "Buba Bistrot Exotique" επαναφέρει τα παιδικά κυριακάτικα happenings

Κάθε Κυριακή καλλιτέχνες με διαφορετικά backgrounds αλλά κοινό παρανομαστή την παιδική ψυχαγωγία και εκπαίδευση, ανεβαίνουν στο αυτοσχέδιο "stage" του "Buba Upstairs" παρασέρνοντας τα παιδιά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Buba Bistrot Exotique

Το "Buba Bistrot Exotique" επανασυστήνει στο κοινό μια σειρά από παιδικά κυριακάτικα happenings που αγαπήθηκαν. Κάθε Κυριακή, καλλιτέχνες με διαφορετικά backgrounds αλλά κοινό παρανομαστή την παιδική ψυχαγωγία και εκπαίδευση, ανεβαίνουν στο αυτοσχέδιο "stage" του "Buba Upstairs" με τα δεκάδες εντυπωσιακά ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή και παρασύρουν τα παιδιά που συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Παραμύθια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές κατασκευές και άλλες δραστηριότητες με ελεύθερη είσοδο υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για παιδιά 3 έως 10 ετών από την Κυριακή 15/1 έως και 26/2.

Πρόγραμμα Buba Kids Sundays

15/1

"Γνωριμία με τα μουσικά όργανα, σώμα και ρυθμός!" απο το μουσικό Γιώργο Παπιώτη | Body percussion και απίθανα παιχνίδια με boomwhackers!

22/1

Yoga party με την Ευγενία Μηνακούλη, δασκάλα yoga-εικαστικο | Ένα μαγικό ταξίδι με τον μάγο Φλογερό. Αναπαράσταση παραμυθιού μέσα από στάσεις hatha γιόγκα και αναπνοές. Χαρά και έμπνευση!

29/1

"Φωτοπεταλούδες και παραμύθια του νερου" με την εικαστικό Έφη Φουρίκη | Ζωγραφικη, κατασκευες και αφήγηση παραμυθιών γύρω από την μικρή  μαγική λίμνη! Ένα ταξίδι στον κόσμο της φαντασίας με οδηγό το φως το νερό και τις μαγικές πεταλούδες.

5/02

"Μια βαλίτσα γεμάτη παραμύθια", αφήγηση παραμυθιών με την ηθοποιό Άνθη Ευσταθόπουλου | Τα παιδιά ανακαλύπτουν παραμύθια από όλες τις γωνιές της γης και στο τέλος ζωγραφίζουν το δικό τους παραμύθι!

12/02

"Ήλιε μου, ήλιε μου, δώσ μου μια ηλιαχτίδα" με τον κουκλοπαίχτη Χρήστο Αυτσίδη | Ένα διαδραστικό παραμύθι με κιθάρα, φυσαρμονικα και δύο φλογέρες! 

19/02

"Μαγικό ταξίδι με τον μονόκερο ασημένιο",  yoga party με την δασκάλα yoga & εικαστικο, Ευγενία Μηνακούλη | Αναπαράσταση παραμυθιού μέσα από ασκήσεις hatha yoga και αναπνοές!

26/02

"Αποκριάτικες μάσκες, χρώματα και φαντασία" με την εικαστικό & παιδαγωγό Έφη Φουρίκη | Ένα πολύχρωμο εργαστήρι με κατασκευές και πολύ παιχνίδι!

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.