#Artactsforkids: Ένα φιλανθρωπικό crowdfunding τέχνης για τα παιδιά του Συλλόγου "Αμυμώνη"

Η εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη σε συνεργασία με το Art Hub Athens Cultural Humanitarian Organization, διοργανώνουν τη διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα #Artactsforkids, για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Art acts for kids Superman 2014, Giclée 40,5 x 40,5cm � 16x16 in.jpg

H εικαστικός Μαρία Φραγκουδάκη διαθέτει δύο συλλεκτικές εκτυπώσεις και τέσσερα πρωτότυπα έργα τέχνης. Σε συνεργασία λοιπόν με το Art Hub Athens Cultural Humanitarian Organization, διοργανώνουν τη διαδικτυακή ενέργεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα #Artactsforkids, για τη στήριξη παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Η προσπάθεια αυτή φιλοδοξεί, με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες και καινοτόμες φιλανθρωπικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για τη βοήθεια του σημαντικού έργου του Συλλόγου "Αμυμώνη”.

Detail I, 2013 Archival Print on paper 70,5x49cm � 19x27,5 in, 1_1 Single Edition.jpg

Από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 έως την 1η Ιανουαρίου 2023 το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα έργο της Μαρίας Φραγκουδάκη, και να συμβάλει, με τον τρόπο αυτό, στο σημαντικό έργο του συλλόγου. Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων θα δοθεί για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου "Αμυμώνη”. Το εγχείρημα #Artactsforkids είναι μια πρωτοβουλία της Μαρίας Φραγκουδάκη, η οποία έχει σκοπό να το πραγματοποιεί κάθε χρόνο βοηθώντας παιδιά σε διαφορετικά ιδρύματα και συλλόγους. Η καλλιτέχνις και το Art Hub Athens με τη συνεργασία τους θέλουν να αναδείξουν την τέχνη ως σημαντικό μέσο κοινωνικής αλλαγής, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ότι είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε παιδιά να βρουν ξανά την ελπίδα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.