Παιδικές εκδηλώσεις για τον Δεκέμβρη στην Άτρακτος

Stand Up Science και διαδραστικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας για παιδιά στη σκηνή της Ατράκτου και μία τριήμερη γιορτή με παιχνίδια, εκθέσεις και διαγωνισμούς Γρίφων στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.

Science Reactors παράσταση Άτρακτος

Οι Science Reactors παρουσιάζουν ένα μοναδικό Stand Up Science για παιδιά στη σκηνή της Ατράκτου

Στις 10 Δεκεμβρίου, στις 12.30 μ.μ., η ομάδα των Science Reactors μετατρέπουν δύσκολα επιστημονικά θέματα σε απλές και κατανοητές ιστορίες γεμάτες χιούμορ. Συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος, Παύλος Σαρρής, Σταύρος Δημητρακούδης, Γιώργος Γαλανόπουλος.

Το Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλορίζου ταξιδεύει στην Αθήνα

Μία τριήμερη γιορτή (16-18/12) με παιχνίδια, εκθέσεις και διαγωνισμούς Γρίφων στη Βιβλιοθήκη της Βουλής, στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο. Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Γρίφων Καστελλορίζου και τη Βιβλιοθήκη της Βουλής

Η συμμετοχή μαθητών κάθε ηλικίας θα αποτελούσε μια ξεχωριστή εμπειρία και απόκτηση νέας γνώσης καθώς θα έρθουν σε επαφή με έναν τομέα, τους Γρίφους, που οξύνουν το μυαλό και ενδυναμώνουν τη ευεργετικότητα, υπομονή, επιμονή και οξυδέρκεια. Παράλληλα, θα φιλοξενεί πληθώρα πρωτότυπων εκδηλώσεων: εκθέσεις και επιδείξεις εκπαιδευτικών γρίφων, ποικίλες δράσεις, καινοτόμα εργαστήρια και πρωτότυπες ομιλίες.

Ο 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων στην Άτρακτο

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 12 - 2.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στην Άτρακτο παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Envolve, διαδραστικό εργαστήρι επιχειρηματικότητας ενώ θα ακολουθήσουν συζητήσεις και ομιλίες με στόχο να εμπνεύσουν τους "μικρούς επιχειρηματίες". Πρόκειται για μία ημερίδα για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, γονείς και εκπαιδευτικούς. H εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο

Λένορμαν 218
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.