Ζήσε τα "Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι" στο Μέγαρο Μουσικής

Η ελληνική παράδοση συναντά τη γαλλική κουλτούρα σε μια ολοκαίνουργια vegan, χριστουγεννιάτικη κωμωδία γεμάτη χιούμορ και δράση.

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη ©Giorgos Giannopoulos

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Θίασος Ηλία Καρελλά γιορτάζουν μετά μουσικής δέκα χρόνια παραστάσεων του πιο αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων, με το νέο έργο "Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι" που ανεβαίνει από τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη
©Giorgos Giannopoulos

Ο γνωστός σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς ταξιδεύει, αυτή τη φορά, με τον Καραγκιόζη στην πρωτεύουσα της Γαλλίας. Πλησιάζουν Χριστούγεννα, και ο μεγάλος Πασάς έχει προσλάβει για το εορταστικό τραπέζι έναν διάσημο Γάλλο σεφ (Φάνης Παυλόπουλος). Η παράδοση προστάζει χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα. Προς έκπληξη όμως όλων οι γαλοπούλες το ’σκασαν! Τι έχει συμβεί, και όλα τα κοτέτσια είναι άδεια; Ο σεφ ταξιδεύει στο Παρίσι για την εξιχνίαση του μυστηρίου. Πώς θα βρεθεί και ο Καραγκιόζης με την παρέα του στην Πόλη του Φωτός; Ποια είναι η μυστηριώδης Γαλλίδα γαλοπούλα-αρτίστα (Τζώρτζια Κεφαλά) που τραγουδά και ξεσηκώνει τα πλήθη;

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη
©Giorgos Giannopoulos

Η ελληνική παράδοση συναντά τη γαλλική κουλτούρα σε μια ολοκαίνουργια vegan, χριστουγεννιάτικη κωμωδία γεμάτη χιούμορ και δράση. 

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη
©Giorgos Giannopoulos

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.