Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος"

Μπείτε στην κλήρωση και διεκδικήστε τα μοναδικά δώρα από την οικογενειακή περιπέτεια που εξασφάλισε το «α» για τους αναγνώστες του.

lyle_lyle_crocodile

Το "α" εξασφάλισε για τους αναγνώστες του συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος" (Γουίλ Σπεκ & Τζος Γκόρντον), στην οποία ο Χαβιέ Μπαρδέμ αποκτά έναν απροσδόκητο κολλητό.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην σπαρταριστή οικογενειακή περιπέτεια, όπου μοιράζεται τη μεγάλη οθονη μαζί με έναν ξεχωριστό "συνάδελφο". Ο Λάιλ, είναι ένας κροκόδειλος με χρυσή καρδιά και καταπληκτική φωνή, ο οποίος κρύβεται σε μια σοφίτα. Εκείνον ανακαλύπτει μια οικογένεια όταν μετακομίζει στο νέο σπίτι της και ξαφνικά, καλείται όχι μόνο να προστατέψει τον Λάιλ αλλά και να διαχειριστεί το μοναδικό ταλέντο του.

Η ταινία είναι βασισμένη στη σειρά παιδικών βιβλίων "Lyle, Lyle Crocodile" του Μπέρναρντ Γουέιμπερ. Τα τραγούδια ερμηνεύει ο ποπ σταρ Shawn Mendes.

Για να διεκδικήσετε τα συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Λάιλ, ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος" δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση εδώ: https://members.athinorama.gr/contests/lail_o_krokodeilos

Η ταινία κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.