Η "Πεντάμορφη και το Τέρας" έρχονται στο Μικρό Παλλάς... αλλιώς

Μια μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά που διαβάζει από την αρχή το παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς

Η "Πεντάμορφη και το Τέρας… αλλιώς" παρουσιάζεται φέτος στο Μικρό Παλλάς σε μια μουσικοθεατρική παράσταση-πρόταση από τον σκηνοθέτη Σταύρο Ράγια, που έχει στόχο κερδίσει την αγάπη μικρών και μεγάλων, συνδυάζοντας το χιούμορ με την αλήθεια και την ελαφράδα με τα ουσιαστικά μηνύματα.
Ο καταξιωμένος στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος, έχοντας ήδη υπογράψει ως συγγραφέας στο παιδικό θέατρο δύο μεγάλες επιτυχίες, στην "Πεντάμορφη και το Τέρας … αλλιώς" παραδίδει ένα κείμενο δυνατό, γεμάτο χιούμορ, λυρισμό, δράση και πολλά πανέμορφα τραγούδια, που ξαναδιαβάζει από την αρχή το παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου της Γκαμπριέλ-Σουζάν Μπαρμπό ντε Βιλενέβ.
Την Πεντάμορφη υποδύεται η Βικτώρια Ταγκούλη και το Τέρας ο Δώρος Δημοσθένους. Δίπλα τους βρίσκονται ο Αντώνης Γκρίτσης (αφηγητής), η Μαριάννα Γκούτζιου (Τσαγιέρα), ο Δημοσθένης Ελευθεριάδης (Ρολόι) και ο Σταύρος Ράγιας (κηροπήγιο). Τα σκηνικά και τα κοστούμια υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργιάδης. Η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.