Ο Μάικ ο Φασολάκης σε νέες θεατρικές περιπέτειες

Σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Σοφίας Σπυράτου και μουσική Θοδωρή Μαραντίνη ανεβαίνει στη σκηνή η νέα ιστορία της επιτυχημένης σειράς βιβλίων της Μαρί Κωνσταντάτου με τον Ρένο Ρώτα στον ομώνυμο ρόλο.

Μάικ ο Φασολάκης Ελίνα Γιουνανλή©

Το "Πάρτυ!", η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου με πρωταγωνιστή τον διάσημο Μάικ τον Φασολάκη και την παρέα του, μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου Ήβη από τις 19 Νοεμβρίου σε μια υπερπαραγωγή με την υπογραφή της έμπειρης στο είδος του μιούζικαλ σκηνοθέτη και χορογράφου Σοφίας Σπυράτου και του Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama στη μουσική. Ένα παιδικό μιούζικαλ με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα, μουσική, χορό, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τον Ρένο Ρώτα στο ρόλο του Μάικ Φασολάκη και την Άννα Μάγκου στο ρόλο της Αγάπης, καθώς και 10 ηθοποιούς, τραγουδιστές και ακροβάτες.

Μάικ ο Φασολάκης
Ελίνα Γιουνανλή©

Η αγάπη, η αξία της φιλίας, η οικογένεια, η οικολογία, ο σεβασμός στα ζώα και το περιβάλλον, καθώς και η δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης είναι τα θέματα που απασχολούν το έργο. Το "Πάρτυ!" είναι βασισμένο στην πολυμεταφρασμένη σειρά βιβλίων, με τίτλο "Μάικ ο Φασολάκης". Τα έντεκα βιβλία που κυκλοφόρησαν την τελευταία δεκαετία, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, στα σέρβικα και στα κινέζικα. Η μεγάλη τους επιτυχία οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο "Οι Περιπέτειες του Μάικ!", σε μορφή μιούζικαλ.

Μάικ ο Φασολάκης
Ελίνα Γιουνανλή©

Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος και η Μαρί Κωνσταντάτου εμφανίζονται μέσω οθόνης στην παράσταση σε ρόλο-έκπληξη. Συμπρωταγωνιστούν οι Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Γιάννης Ζαράγκαλης, Νάνσυ Κατσαρού, Γιάννης Σμέρος, Κατερίνα Σούσουλα, Κωστής Τσιαμάγκας, Δημήτρης Ψύλλος. Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης, τα πρωτότυπα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά ο Νίκος Σούλης και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλης.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Το πάρτυ! - Μάικ ο Φασολάκης

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 75 '

Ο αγαπημένος πράσινος ήρωας και η παρέα του επιστρέφουν σε μια ιστορία για την αγάπη και τις αξίες της φιλίας, της οικολογίας, της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.