Ξαναξεκινά το "Ταξίδι στο κέντρο της Γης" στο Ακροπόλ

Θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο; Υπάρχει ο τρόπος και μας τον δείχνει η πρωταγωνιστική ομάδα της παράστασης «Ταξίδι στο κέντρο της Γης» που παίζεται στο Ακροπόλ.

Ταξίδι στο κέντρο της Γης

Η σκηνοθέτρια Ειρήνη Ιακώβου μας οδηγεί στο πιο περιπετειώδες "Ταξίδι στο κέντρο της Γης". Αν σας αρέσουν οι ιστορίες εξερευνήσεων, μη χάσετε την παράσταση που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ιούλιου Βερν, πρόδρομου της "επιστημονικής φαντασίας". Το κλασικό μυθιστόρημα ζωντανεύει στη σκηνή με πλούσια σκηνικά του Τόλια Τούντα, τα κοστούμια της Ισμήνης Χαριστείδη, αλλά και πολλή μουσική γραμμένη από το συνθέτη Θωμά Καραχάλιο.

Ταξίδι στο κέντρο της Γης

Διαβάστε Επίσης

Οι ηθοποιοί Στέλιος Καραγεωργίου, Σπύρος Ιωάννου, Νεφέλη Γυρτάτου, Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Νεφέλη Σταμούλη, Κατερίνα Πυρίνη, Κώστας Καραμουσαλής, μέσα από τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν, "χτίζουν" στη σκηνή έναν φανταστικό κόσμο που στηρίζεται σε εφευρέσεις και ανακαλύψεις, αλλά και σε (πολλές φορές φανταστικά) επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων.

Ταξίδι στο κέντρο της Γης

Η παράσταση παίζεται στο Ακροπόλ από 23/10 και όλα αρχίζουν όταν ο διάσημος καθηγητής ορυκτολογίας κ. Λίντερμπροκ ανοίγοντας ένα παμπάλαιο χειρόγραφο βιβλίο, βρίσκει ένα κιτρινισμένο χαρτάκι διπλωμένο στα τέσσερα. Ένα κρυπτογράφημα! Κάποιος γενναίος είχε κατορθώσει να φτάσει στο κέντρο της γης. Γοητευμένος από αυτή την ιδέα, ο επιστήμονας, πείθει τον ανιψιό του Άλεξ να αφήσει την αγαπημένη του και με τη βοήθεια του πολύτιμου οδηγού Χανς, ξεκινούν μια φανταστική περιπέτεια. Μέσα από τεράστιες δυσκολίες θα ανακαλύψουν τι υπάρχει στο κέντρο της γης.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ταξίδι στο κέντρο της γης

  • Δραματοποιημένο Μυθιστόρημα
  • Διάρκεια: 90 '

Η κλασική μυθιστορηματική περιπέτεια εξιστορεί το ταξίδι ανακάλυψης των μεγαλύτερων μυστηρίων της φύσης από τον καθηγητή ορυκτολογίας Ότο Λίντερμπροκ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.