"Οδύσσεια" από την Κάρμεν Ρουγγέρη στο Christmas Theater | Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση

Στιγμιότυπα από την παράσταση για όλη την οικογένεια που παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές στο Ηρώδειο και από μέσα Οκτώβρη θα παίζεται κάθε σαββατοκύριακο στο χειμερινό City Theater.

Οδύσσεια Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Η Κάρμεν Ρουγγέρη διαθέτει το μοναδικό ταλέντο να εμπνέει τα παιδιά κάθε ηλικίας να αγαπήσουν το θέατρο, όπως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά η μεγάλη προσέλευση της Ομηρικής "Οδύσσειας” στο Ηρώδειο, όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 5.000 θεατές για να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική παράσταση της Παιδικής Σκηνής που διευθύνει από κοινού με την Χριστίνα Κουλουμπή. Αυτές είναι οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από την παράσταση στο Ηρώδειο, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για όσα θα δούμε στη σκηνή του Christmas Theater, του πρώτου θεματικού θεάτρου της Αθήνας στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, από 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Διαβάστε Επίσης

Η συναρπαστική ιστορία του πολυμήχανου Οδυσσέα που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία για να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ιθάκη, ζωντανεύει με έναν πολυμελή θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, ενώ φωτίζεται μέσα από το κείμενο και τη σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη με απόλυτα μελετημένο και τεκμηριωμένο τρόπο

Κάρμεν Ρουγγέρη
Παναγιώτης Κουφαλέξης©
Κάρμεν Ρουγγέρη

Η ποιητικότητα του λόγου, η έντονη δράση, οι ξεχωριστές εικόνες που δημιουργεί επί σκηνής η Χριστίνα Κουλουμπή μέσα από τα σκηνικά και τα κοστούμια, οι χορογραφίες και οι φωτισμοί του Πέτρου Γάλλια, τα μουσικά μοτίβα εμπνευσμένα από παραδοσιακές μελωδίες των τόπων από όπου πέρασε ο Οδυσσέας στο ταξίδι του (σε μουσική Αντώνη Δελαπόρτα, επιλογή τραγουδιών και στίχους Ανδρέα Κουλουμπή), οι επιβλητικές μάχες (σε σπαθογραφίες Κωνσταντίνου Μπουμπούκη) δημιουργούν τις πιο ιδανικές συνθήκες για μια ξεχωριστή θεατρική μεταφορά του Ομηρικού έπους με σοβαρότητα αλλά και πολύ χιούμορ.

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Προπώληση μέσω viva.gr


 

Διαβάστε Επίσης

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Οδύσσεια
Παναγιώτης Κουφαλέξης©

Περισσότερες πληροφορίες

Οδύσσεια

  • Έπος

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ιστορική παράσταση στο Ηρώδειο, η δημιουργός παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του συναρπαστικού ταξιδιού του Οδυσσέα, αντλώντας από το ομηρικό έπος.

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.