Ο Μάικ ο Φασολάκης κάνει "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών που δημιούργησε η Μαρί Κωνσταντάτου επιστρέφει για να μας διηγηθεί τις νέες του περιπέτειες.

ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ

Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών Μάικ ο Φασολάκης μας καλεί σε ένα ξέφρενο "Πάρτυ!" στο θέατρο Ήβη κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 19 Νοεμβρίου με διπλή παράσταση για να μοιραστεί με τους μικρούς του φίλους τις νέες του περιπέτειες, με την υπογραφή της Μαρί Κωνσταντάτου στο κείμενο και της Σοφίας Σπυράτου στη σκηνοθεσία. Ένα παιδικό μιούζικαλ με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα, μουσική, χορό, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με τον Ρένο Ρώτα στο ρόλο του Μάικ Φασολάκη και την Άννα Μάγκου στο ρόλο της Αγάπης, καθώς και 10 ηθοποιούς, τραγουδιστές και ακροβάτες. Η αγάπη, η αξία της φιλίας, η οικογένεια, η οικολογία, ο σεβασμός στα ζώα και το περιβάλλον, καθώς και η δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης είναι τα θέματα που απασχολούν το έργο.
Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα πρωτότυπα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης. Οι φωτισμοί είναι του Περικλή Μαθιέλη. Με τον Ρένο Ρώτα και την Άννα Μάγκου συμπρωταγωνιστούν οι Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Νάνσυ Κατσαρού, Κατερίνα Σούσουλα, Γιάννης Σμέρος, Δημήτρης Ψύλλος, κ.ά.
Το "Πάρτυ!" είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων με τίτλο "Μάικ ο Φασολάκης". Έντεκα βιβλία που κυκλοφόρησαν την τελευταία δεκαετία, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, στα σέρβικα και στα κινέζικα και η μεγάλη επιτυχία των οποίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο "Οι Περιπέτειες του Μάικ!", ένα μιούζικαλ που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το νέο αυτό ταξίδι του Μάικ επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου θα εμφανίζονται μέσω οθόνης στην παράσταση σε ρόλο-έκπληξη.

Προπώληση μέσω viva.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.