Τα Summer Camps του φετινού καλοκαιριού

Τα summer camps που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν επιστημονικά πειράματα, περιηγήσεις στις γειτονιές του κέντρου, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικά παιχνίδια, βουτιές στην πισίνα και άλλα πολλά.

summer camp_technopolis

Replayce Hug Summer Camp

Το Replayce Hug Summer Camp υπόσχεται ένα ενδυναμωτικό καλοκαίρι για τα παιδιά. Ο στόχος του Summer Camp Hug είναι τα παιδιά να μάθουν εσωτερικά τον εαυτό τους μέσα απο το σώμα τους. Κάνοντας χρήση τεχνικές 12 Oλυμπιακών Aθλημάτων, 8 Αrts & Crafts και πειραμάτων τα παιδια θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν καθημερινά τον κόσμο που τους περιβάλλει και να τον συνδέουν με τον εσωτερικό τους κόσμο με τον πιο δημιουργικο τρόπο μέσα από τις 4 Βάσεις τους. Το πρόγραμμα είναι σωματικό, καθώς η ενδυνάμωση των 4 επιπέδων, όλη η εκπαίδευση και κάθε είδους πληροφορία, λαμβάνεται βιωματικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προσφέρονται στα παιδιά δυο φροντισμένα γεύματα, δεκατιανό και πλήρες μεσημεριανό γεύμα σε ατομική συσκευασία. Με πρόθεση να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, την πιο όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία, οι Replaycers  έχουν ετοιμάσει με πολλή αγάπη ένα εκπληκτικό καινοτόμο πρόγραμμα.

summer camp μουσειο ηρακλειδων

Διάρκεια: 13 Ιουνίου - 9 Σεπτεμβρίου
Χώρος: χώρος εκπαίδευσης Replayce στο ΟΑΚΑ
Ωρες: 8 π.μ.- 4 μ.μ. ή 8 π.μ. - 5/5.30 μ.μ. (για εργαζόμενους γονείς με μια μικρή επιβάρυνση την εβδομάδα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ ή να επικοινωνήσετε στο 210-2725101 ή εναλλακτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση camp@replayce.com

ART SUMMER CAMP 2

Η δροσερή αυλή του Πολυχώρου Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, στα Βριλήσσια, και η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, προσκαλούν παιδιά από 5 έως και 9 ετών σε ένα γεμάτο παιχνίδι, θεατρικό art summer camp. 

art summer camp 2022

Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, τραγούδι. Στον κήπο θα γίνουν ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδια χαμένου θησαυρού, χορός και κηπουρική. Θα υπάρχουν επίσης και άλλες δραστηριότητες όπως τα επιτραπέζια, τα παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης και η μουσικοκινητική αγωγή. Με οδηγό τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διάθεση για εξερευνήσεις και με τη βοήθεια των έμπειρων εμψυχωτών-ηθοποιών-παιδαγωγών της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος, τα παιδιά καλούνται να περάσουν 5 εβδομάδες ξεγνοιασιάς με μόνο στόχο τη χαρά! 

Περίοδοι: 20 Ιουνίου – 8 Ιουλίου (3 εβδομάδες) / 11 Ιουλίου – 22 Ιουλίου (2 εβδομάδες). 
Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 3 μ.μ.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο επίσημο site.

Για πληροφορίες & εγγραφές: email: kraterosmodusvivendi@gmail.com ή στα τηλ.: 210 6892276698 1806728. 

Steam Camp 2022 στο Μουσείο Πειραμάτων

Το Steam Summer Camp του Μουσείου Πειραμάτων περιμένει όλα τα παιδιά για να προγραμματίσουν ρομπότ, να να κάνουν πειράματα φυσικής, χημείας και βιολογίας, να παίξουν με τάγκραμ μαθηματικών, να κατασκευάσουν μηχανισμούς και πολλές ακόμα νέες δραστηριότητες STEΜ. Φυσικά δεν θα λείπουν οι εξορμήσεις σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και οι βουτιές σε πισίνα!

steam camp 2022

Το πρόγραμμα ακολουθεί τη μεθοδολογία STEM και απευθύνεται σε μικρούς επιστήμονες 6-10 ετών. Στα πλαίσια ενός ωρολογίου προγράμματος από τις 8 π.μ. έως τις 4 μ.μ., το οποίο έχει διαφορετικό περιεχόμενο για κάθε ημέρα του camp, τα παιδιά θα πειραματιστούν, θα παίξουν, θα μάθουν και θα ανακαλύψουν! Οι δραστηριότητες του STE-A-M summer camp 2022 περιλαμβάνουν πειράματα φυσικής, χημείας, βιολογίας, κατασκευές μηχανικής, ρομποτική, κινητικά παιχνίδια, για εκτόνωση και χαλάρωση, μαθήματα κολύμβησης σε κολυμβητήριο, βουτιές και παιχνίδια σε πισίνα, περιπέτειες στο βουνό, καλλιτεχνικές δημιουργίες και ομαδικά παιχνίδια.

Εβδομαδιαία συμμετοχή: Δευτέρα - Παρασκευή €140 (Παραλαβή και επιστροφή των παιδιών με ιδία μέσα). Ειδικά για την εβδομάδα λήξης των σχολικών μαθημάτων (Πέμπτη 16 & Παρασκευή 17 Iουνίου) η συμμετοχή διαμορφώνεται στα €56.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση θέσης στα 210-7210105, 210-7610038, 210-9761030 (καθημερινές: 8.30-1.30 μ.μ).

Summer Camp στην Τεχνόπολη

Το πιο αγαπημένο summer camp της πόλης έρχεται για 9η συνεχόμενη χρονιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να προσφέρει στα παιδιά 6-11 ετών ένα συναρπαστικό καλοκαίρι στην καρδιά της πόλης. Εχει σχεδιάσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργικής μάθησης που υπόσχεται μία δροσερή εμπειρία γνώσης, παιχνιδιού, φαντασίας και ατέλειωτης διασκέδασης για τα παιδιά. Το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων κι έτσι την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι μικροί μας φίλοι δίνουν ραντεβού στην Τεχνόπολη για να πάρουν μία πρώτη γεύση και να μπουν σε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. 

Φέτος, τα τέσσερα στοιχεία της φύσης συναντιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους. Με έμπνευση τη γη και τα μυστικά της, το νερό και την αξία του, τον άνεμο και τη δύναμή του, τη φωτιά και το μυστήριό της, τα παιδιά παίρνουν μέρος σε παιχνίδια εξερεύνησης, εικαστικά εργαστήρια STEAM, εργαστήρια χορού, body music και θεατρικού παιχνιδιού, ομαδικά παιχνίδια στην αυλή, προβολές ταινιών, εκπαιδευτικές βόλτες και πολλές ακόμα απίθανες δράσεις που υπόσχονται ανέμελές στιγμές ψυχαγωγίας.

Περίοδοι: 20-24 Ιουνίου 27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου / 4-8 Ιουλίου / 11-15 Ιουλίου.
Ωρες: 8 π.μ. - 4 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2130109325
Το αναλυτικό πρόγραμμα, οι ημερομηνίες κράτησης και τα κόστη συμμετοχής θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.

Summer Camp "Ταξίδι στο Κέντρο της πόλης"

Το Summer Camp 2022 στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης επιστρέφει για άλλη μια χρονιά. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών. Με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης τα παιδιά θα απολαύσουν εκδρομές και περιηγήσεις, θα ξεναγηθούν σε γειτονικά μουσεία και χώρους τέχνης, θα εξερευνήσουν τις γειτονιές της Πλάκαςθα κάνουν πικ νικ στου Φιλοπάππου, θα ζωγραφίσουν σε μυστικές γωνιές του Εθνικού Κήπου, θα κάνουν περιβαλλοντικές εξορμήσεις, θα μάθουν παραδοσιακά παιχνίδια.

summer camp μουσειο σχολικης ζωης & εκπαιδευσης

Στο Μουσείο τα παιδιά θα έχουν δημιουργικό χρόνο με δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις: εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, stem, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, προβολές, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια. Φέτος μαζί θα είναι και ο Ντετέκτιβ Δαιμόνιος που θα συντροφεύσει τα παιδιά σε παιχνίδια μυστηρίου και escape streets δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μάθουν τις γειτονιές της Πλάκας, εξερευνώντας τα δρομάκια της, ανακαλύπτοντας την ιστορία της και βέβαια διασκεδάζοντας. Το πρόγραμμά είναι διαμορφωμένο σε εβδομαδιαίους κύκλους, το οποίο ξεκινάει στις 20 Ιουνίου και λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Όλες οι περίοδοι περιλαμβάνουν εικαστικές και μουσικοθεατρικές δράσεις, επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία και εξορμήσεις στη φύση.

Κόστος συμμετοχής: €110, 8.30 π.μ. - 1 μ.μ. / €140, 8.30 π.μ. - 4 μ.μ. / €30 την ημέρα. (Προβλέπεται έκπτωση στα αδέλφια και στη συμμετοχή σε περισσότερες από μία περιόδους και για τις εγγραφές έως τις 3 Ιουνίου - για αποπληρωμή).
Χώρος: Mουσείο στην Πλάκα (Αγίας Φιλοθέης 17).

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τη φόρμα εδώ.

"Καλοκαίρι στην πόλη μου 2022"

Το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης "Καλοκαίρι στην πόλη μου - 2022", το οποίο υλοποιεί ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, προορίζεται για παιδιά που φοιτούν από την πρώτη έως και την έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου.

καλοκαιρι στην πολη μου 2022

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 150 παιδιά σε κάθε περίοδο: 27 Ιουνίου - 8 Ιουλίου (Α΄ Περίοδος) , 11–  22  Ιουλίου (Β΄ Περίοδος). Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους χώρους του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Πλάτων”, του Πολιτιστικού Πολυχώρου "Μάνος Λοΐζος" και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας. Η προσέλευση των παιδιών είναι στις 7.30 π.μ. και η αναχώρησή τους στις 3.30 μ.μ. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες των 10-15 ατόμων σε κάθε περίοδο.

 Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα υποβάλλονται στο Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης (Κέντρο Πολιτισμού, Αχιλλέως 15, Νίκαια) και για τις δύο περιόδους, από 30 Mαϊου έως 4 Ιουνίου (από τις 8 π.μ. - 5 μ.μ. και Σάββατο 9 π.μ. - 1 μ.μ). Τηλέφωνα επικοινωνίας τα 210 4919947 & 210 4911257.

Μυστήριο στον "Ελληνικό Κόσμο"

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του "Ελληνικού Κόσμου" επιστρέφει ανανεωμένη, προσφέροντας δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού υλοποιεί ξανά το πολύ επιτυχημένο και ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά θερινό πρόγραμμα κατασκήνωσης "Καλοκαίρι στην πόλη" για τέσσερα δεκαήμερα. Απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών, είναι σχεδιασμένο από το τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του IME και απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά, που μετά το κλείσιμο των σχολείων παραμένουν στην Αθήνα.

summer camps στον ελληνικο κοσμο

Για δέκα ολόκληρες ημέρες τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία "εναλλακτική κατασκήνωση", στους χώρους του "Ελληνικού Κόσμου". Από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα, οι μικροί κατασκηνωτές θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες και παιχνίδια που συνθέτουν ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα: εκθέσεις, προβολές στη "Θόλο" Εικονικής Πραγματικότητας και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων, ανάλογα με την ηλικία τους. Τα πειράματα Φυσικής και Χημείας, που παρουσιάζονται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Καλοκαίρι στην πόλη 2022", έχουν την επιστημονική επιμέλεια της ομάδας του PLANET PHYSICS. Πρόκειται για πολύ εντυπωσιακά πειράματα, που ενθουσιάζουν τα παιδιά κι έχουν υψηλή εκπαιδευτική αξία. 

Διάρκεια: 20 Ιουνίου-1 Ιουλίου, 4-15 Ιουλίου, 18-29 Ιουλίου29 Αυγούστου - 9 Σεπτεμβρίου. Ωρες: 8 π.μ. - 5 μ.μ. 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώΓια κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 212 254 0000 και στο email: reservations@hellenic-cosmos.gr.

Μικροί Ιχνηλάτες - Αστική θερινή κατασκήνωση

Αξέχαστες επιμορφωτικές διακοπές, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Μουσείο των Ηρακλειδών, φέτος το καλοκαίρι. Οι μικροί Ηρακλείδες θα έχουν την ευκαιρία να ιχνηλατήσουν την πανέμορφη γειτονιά του Θησείου και να ανακαλύψουν μερικούς από τους  θησαυρούς του αθηναϊκού ιστορικού κέντρου, μέσα από επιλεγμένους πολιτιστικούς περιπάτους σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, αλλά και να συμμετέχουν σε μια σειρά από πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια.

summer camp μουσειο ηρακλειδων

Ειδικότερα, γι’ αυτό το καλοκαίρι, το Μουσείο των Ηρακλειδών έχει ετοιμάσει ένα ολόφρεσκο, μορφωτικό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 8 έως 12 ετών, που περιλαμβάνει εκτός από πολιτιστικούς περιπάτους, εικαστικές δημιουργίες, λαογραφία, εκπαιδευτική ρομποτική, δράσεις και παιχνίδια με θέμα τη μόνιμη συλλογή "ΕΥΡΗΚΑ", του Μουσείου.

Ωρες: 8 π.μ. - 4 μ.μ. (7.30-4.30 για εργαζόμενους κηδεμόνες)
Διάρκεια: 20 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Κόστος συμμετοχής: €120/εβδομάδα

*Το κόστος περιλαμβάνει όλα τα υλικά των εργαστηρίων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται τα γεύματα (κολατσιό, μεσημεριανό), τα οποία στέλνονται έτοιμα από τους γονείς.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο τηλ. 210 3461981 ή στείλτε mail στο edu@herakleidon.org.

Το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο 2022

Στις αρχές καλοκαιριού το Μουσείο Μπενάκη υποδέχεται τα παιδιά ηλικίας 6 - 9 ετών που βρίσκονται στην πόλη! Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα οι μέρες είναι γεμάτες δράση, παιχνίδι, εξερεύνηση, δημιουργία, επικοινωνία. Ο περίπατος στις αίθουσες του Μουσείου συνεχίζεται στα καταπράσινα μονοπάτια του γειτονικού Εθνικού Κήπου και αντίστροφα. Οι διαδρομές γίνονται περιπλανήσεις στον ελληνικό πολιτισμό, από την αρχαιότητα έως σήμερα και φέρνουν σε διάλογο την τέχνη με το φυσικό περιβάλλον. Κάθε εικόνα και κάθε εμπειρία γίνεται αφορμή για καλλιτεχνικούς πειραματισμούς και προσωπική έκφραση.

Με το Μουσείο Μπενάκη στον Εθνικό Κήπο

Κρατήσεις και πληροφορίες στο Τμήμα Εκπαίδευσης (από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.) στο τηλ. 210 3671067-69 ή στο email education@benaki.org.
Κάντε ηλεκτρονικά την κράτηση και την αγορά των εισιτηρίων σας εδώ

Summer Camp 2022 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Σε αυτό το summer camp τα παιδιά θα τρυπώσουν στο εργαστήρι διαφόρων καλλιτεχνών, από την αρχαιότητα ως σήμερα, όπου θα ζωντανέψουν τέχνες ξεχασμένες, αλλά και τωρινές. Το summer camp, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν από τα εργαστήρια των αγγειογράφων ως το στούντιο του Brice Marden, από τον πάγκο των χρυσοχόων μέχρι τα χειρόγραφα των Κινέζων καλλιγράφων, από τις Προϊστορικές Κυκλάδες και τα ειδώλια μέχρι τα εικαστικά κοσμήματα του σήμερα. Μαζί με τα εικαστικά εργαστήρια θα ζωντανέψουν κι άλλοι χώροι καλλιτεχνών, όπως χορευτών της αρχαιότητας και του σήμερα, ηθοποιών από την Αρχαία Ελλάδα ως την Ιαπωνία και μουσικών του τότε και του τώρα.

summer camp μουσειο κυκλαδικης τεχνης

Στόχος του φετινού summer camp είναι τα παιδιά να πειραματιστούν  με διαφορετικές τεχνικές και υλικά, να δημιουργήσουν τα δικά τους πρωτότυπα έργα και να συμμετέχουν στην παραγωγή ενός ομαδικού. Το παιχνίδι, ο αυτοσχεδιασμός και η συνεργασία θα είναι αναπόσπαστα συστατικά όλων των δράσεων. Έμπνευσή μας οι μόνιμες συλλογές του Μουσείου και η περιοδική έκθεση του Brice Marden, τις οποίες θα επισκεπτόμαστε κάθε μέρα. Τα έργα των παιδιών θα γίνονται κομμάτι μιας έκθεσης που θα στήνεται μέρα με τη μέρα, για να παρουσιαστεί από τα ίδια τα παιδιά στους γονείς τους την τελευταία ημέρα του κάθε κύκλου.

6 κύκλοι Συναντήσεων: 20-24/6, 27/6-1/7, 4-8/7, 11-15/7, 18-22/7 και 25-29/7
Ωρες: 9 - 3 μ.μ. 
Συμμετοχή: 100 ευρώ/πενθήμερο

Για πληροφορίες: 2107294220 / emarkou@cycladic.gr 
Αγορά εισιτηρίων από τις 25/5 στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Μορφές Έκφρασης

Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους (Χαϊδάρι) οι "Μορφές Έκφρασης" δημιούργησαν για τα παιδιά μια παραμυθένια γωνιά, όπου η Φύση γίνεται για λίγο το σπίτι τους και οι Τέχνες το όχημά τους στο  περιπετειώδες ταξίδι της ζωής! Οι "Μορφές Έκφρασης" σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους διοργανώνουν από τις 20 Ιουνίου έως και τις 5 Αυγούστου και από τις 29 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου το 9ο καλλιτεχνικό summer camp τους  με στόχο να προσφέρουν στα παιδιά  5-15 ετών την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις, να παίξουν, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν την ομορφιά της Φύσης.

MorfesEkfrasisSummerCamp'22

Από τις 8:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ. τα παιδιά θα συμμετέχουν σε μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων και θα απολαύσουν τη χαρά του να δημιουργείς, να εκφράζεσαι, να ονειρεύεσαι και να ανακαλύπτεις με άλλα παιδιά της ηλικίας σου, ιστορίες, μύθους, αλλά και περιπέτειες της Ζωής, του Ανθρώπου και της Φύσης μέσα από το Θέατρο, τη Μουσική, το Τραγούδι, τη Γλυπτική, τη Ζωγραφική, τον Χορό και την Κίνηση. Και όλα αυτά σ’ ένα πολύ φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον που ενισχύει τις έννοιες της φιλίας, της προσωπικής σκέψης και της αυτοβουλίας.
*Για γονείς που δουλεύουν ως αργά υπάρχει και η δυνατότητα να παραμείνουν τα παιδιά έως τις 6:00 μ.μ.

Κόστος/εβδομάδα: 95 ευρώ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 210-3464903 & 210-3464002, στο email morfesekfrasiscamps@gmail.com ή να δείτε στην ιστοσελίδα

*Όλα τα summer camps θα πραγματοποιηθούν τηρώντας τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα προφύλαξης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για τον SARS-CoV-2. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.