Η ομάδα Κοπέρνικος γιορτάζει 15 χρόνια με μια παράσταση - συναυλία για τα παιδιά

«Μουσικά κι ανάποδα» ονομάζεται η ευφάνταστη μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” η αγαπημένη ομάδα θεάτρου για παιδιά.

Μουσικά κι ανάποδα

Για δύο ακόμα Κυριακές (15 & 22/5) η αγαπημένη ομάδα παιδικού θεάτρου Κοπέρνικος θα βρίσκεται στο θέατρο "Τζένη Καρέζη” με την επετειακή παράσταση - συναυλία "Μουσικά κι ανάποδα" με την οποία γιορτάζει 15 χρόνια αξιόλογης καλλιτεχνικής πορείας. Χιούμορ, μουσική, τραγούδι, διάδραση και πολλές ανατροπές είναι τα βασικά συστατικά της νέας της παράστασης και φυσικά, όπως πάντα, το εμπνευσμένο κείμενο και οι στίχοι της Έμης Σίνη και η πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Άγγελου Αγγέλου. πολυβραβευμένοι καλλιτέχνες, γνωστοί για τις επιτυχημένες παιδικές παραστάσεις τους: "Απαγορεύεται η Μουσική", "Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες", "Ο κόσμος ανάποδα", "Ένα ξωτικό στην πόρτα μου", τα "Μίλα και Σουτ" που είδαμε και φέτος, το "Δίπλα δίπλα" που αυτές τις μέρες παίζεται στο Εθνικό Θέατρο, ο "Κύριος Κιχ και το μυστικό κουτί των ήχων" έως 15/5 στο Olvio όπως και το "Σβήσε το φως" στο Μέγαρο Μουσικής. Η συγγραφέας συναντά τον ηθοποιό Γιάννη Δρακόπουλο επί σκηνής, μαζί με τους Απόστολο Ψυχράμη και Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, καθώς και μια 5μελή ζωντανή ορχήστρα (Άγγελος Αγγέλου: πιάνο, Θανάσης Αρχανιώτης: τύμπανα, κρουστά, Διονύσης Βερβιτσιώτης: βιολί, Μαρίνος Γαλατσινός: κλαρινέτο, φλάουτο, Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο). 

 

Η ιστορία του "Μουσικά κι ανάποδα"

Μια ατυχία της τελευταίας στιγμής και η νέα παράσταση του διάσημου σκηνοθέτη Γιάννη Δρακόπουλου, μένει χωρίς πρωταγωνίστρια! Σίγουρη για το πηγαίο ταλέντο της, η ενθουσιώδης Ορτανσία, θα τα βάλει με Πειρατές, θα ελιχθεί σαν τον Μπομπ τον Χαμαιλέοντα και θα περάσει από 40 κύματα -σαν την Φάλαινα Φαρφάλα- αναζητώντας επίμονα έναν ρόλο, σε αυτόν τον αλλόκοτο θίασο. Σε ποια θέση θα βρεθεί τελικά;

Περισσότερες πληροφορίες

Μουσικά κι ανάποδα

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 65 '

Η δημοφιλής ομάδα θεάτρου για παιδιά κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει με μια παράσταση-συναυλία που αφηγείται την περιπέτεια της Ορτανσίας, η οποία αναζητά ένα ρόλο σε έναν αλλόκοτο θίασο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.