Το Πάσχα έρχεται στο The Ellinikon Experience Park

Παιδικά εργαστήρια και διασκεδαστικές δραστηριότητες γεμίζουν τις πασχαλινές διακοπές με αξέχαστες αναμνήσεις στο πάρκου του Ελληνικού.

The Ellinikon experience park Πάσχα

Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και ο καλύτερος τρόπος να τις υποδεχτείτε είναι μία επίσκεψη στο The Ellinikon Experience Park, γεμάτη εκπλήξεις και δραστηριότητες που θα μείνουν αξέχαστες στα παιδιά.

Από το Σάββατο 16 Απριλίου το βιωματικό πάρκο περιμένει τους μικρούς φίλους του για να περάσουν συναρπαστικές στιγμές συμμετέχοντας σε διαδραστικά παιχνίδια και στο πολυαγαπημένο κυνήγι Πασχαλινών Αυγών. Στον κήπο με τα ελαιόδεντρα, μέσα σε ένα τοπίο όπου η μεσογειακή φύση και το στοιχείο του νερού κυριαρχούν, οι επίδοξοι κυνηγοί θα ψάχνουν τα κρυμμένα Πασχαλινά αυγά με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού. Όμως η διασκέδαση δεν σταματάει εκεί, καθώς μόλις τα εντοπίσουν θα πρέπει να αναζητήσουν το σεντούκι του θησαυρού που επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις.

The Ellinikon Experience Park Πάσχα

Παράλληλα μία σειρά από εκπαιδευτικά και διαδραστικά καλλιτεχνικά εργαστήρια περιμένει τα παιδιά για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους και να πειραματιστούν εξερευνώντας τα ταλέντα τους. Θα διακοσμήσουν τη δική τους λαμπάδα, θα φτιάξουν πασχαλινές κάρτες και θα δημιουργήσουν πολύχρωμες πασχαλινές κατασκευές με φυσικά υλικά.

Οι πασχαλινές δραστηριότητες έρχονται να προστεθούν στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα των ανοιξιάτικων δράσεων του Πάρκου που θα συνεχιστούν μέχρι την Πρωτομαγιά με θεματολογία εμπνευσμένη από τη φύση και τα λουλούδια.

Ώρες δραστηριοτήτων: 5.30-7.30 μ.μ.

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, χωρίς προεγγραφή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.