"Jurassic Adventures": Παίξε με "ολοζώντανους" δεινόσαυρους πάνω στη σκηνή

Η νέα παράσταση της Παιδικής Σκηνής του Φώτη Σπύρου βγαίνει σε περιοδεία και μας ταξιδεύει στην προϊστορική εποχή μέσα από τις περιπέτειες του Δόκτωρ Γκραντ με τους δεινόσαυρους σε ένα απομακρυσμένο νησί.

Jurassic adventures

Η παράσταση που κατέκτησε τον κόσμο με πρωταγωνιστές "αληθινούς" δεινόσαυρους, που κινούνται και ανταποκρίνονται, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους μια υπέροχη επαφή με την προϊστορία, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για μια διαδραστική εμπειρία γεμάτη χιούμορ, συγκινήσεις και απρόοπτα, αλλά και την γέννηση επί σκηνής, ενός μωρού δεινόσαυρου που θα σας ξετρελάνει. Στην παράσταση, που προτείνεται για παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών και άνω, "συμμετέχουν" τελευταίας τεχνολογίας τεράστιοι μηχανοκίνητοι δεινόσαυροι 5.5 μέτρων που "ζωντανεύουν" με ρομποτικούς lazer φωτισμούς και Dolby Surround σύστημα ήχου. Παίζουν οι ηθοποιοί Νίκος Χρηστίδης, Χρήστος Κορδελάς, Αναστασία Φλεμοτόμου, Βασιλική Γιασεμί, Γιάννης Βογιατζάκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Κριστιάννα Καρρίκι, Βίκυ Χουδαλάκη και ο Φώτης Σπύρος. 

Σ' ένα απομακρυσμένο νησί, ο Δρ. Γκραντ με τον πιστό του βοηθό, την κόρη του, τους φίλους της, κι ένα ρομπότ κλωνοποιούν τους πρώτους Δεινόσαυρους. Κι ενώ ετοιμάζονται να τους παρουσιάσουν για πρώτη φορά στους ανθρώπους, ένας τυφώνας ανατρέπει ολοκληρωτικά τα σχέδια τους! Τότε τα παιδιά αναλαμβάνουν ενεργό δράση, όμως όλοι οι δεινόσαυροι έχουν "δραπετεύσει" από τον προστατευμένο χώρο, τα αυγά τους χάνονται και η μεγάλη περιπέτεια στην ζούγκλα έχει ήδη αρχίσει. Σε αυτό το μαγικό νησί, κανένας δεινόσαυρος δεν έχει την διάθεση να τρομάξει τα παιδιά, αντίθετα θα θελήσει να τα "εξοντώσει"… στο παιχνίδι και να κερδίσει επάξια τα χάδια τους.

Το κείμενο επιμελείται η Ρωξάνα Εστέβ και διασκευάζει ο Φώτης Σπύρος, που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία, με μουσική επένδυση από τον Νάσσο Σωπύλη. Τα σκηνικά-κοστούμια σχεδίασε η Παναγιώτα Κοκκορού. Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Στράτος Κέπετζης, Ειδικές κατασκευές: Νάγια Ζαχαράτου, Γραφιστικά: Ντίνα Ζαφειρίου, Τεχνικός Υπεύθυνος: Στέλιος Μπουζιώτης. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στο "Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας" και θα ακολουθήσει μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες

Jurassic adventures

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 75 '

Ένα ταξίδι στην προϊστορική εποχή με πρωταγωνιστές «αληθινούς» δεινόσαυρους 5,5 μέτρων μέσα από την ιστορία του Δρ. Γκραντ που καταφέρνει να τους κλωνοποιήσει σε ένα απομακρυσμένο νησί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.