Η ταινία "Μαδαγασκάρη" γίνεται μιούζικαλ για όλη την οικογένεια

Η μετρ του μιούζικαλ Θέμις Μαρσέλλου μεταφέρει την πολυαγαπημένη κινηματογραφική ταινία μικρών και μεγάλων στο θέατρο σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Μαδαγασκάρη

Η αγαπημένη κινηματογραφική ταινία μικρών και μεγάλων "Μαδαγασκάρη” γίνεται μιούζικαλ για όλη την οικογένεια από τις 2 Απριλίου στο θέατρο Ριάλτο σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου. Ο Ίαν Στρατής ερμηνεύει το ρόλο του Άλεξ, του αναποφάσιστου λιονταριού, στην ιστορία που θέλει πέντε ζώα της ζούγκλας να δραπετεύουν από τον ζωολογικό κήπο για να επιστρέψουν στη φύση και να βρουν τον εαυτό τους, με οδηγό μία δαιμόνια συμμορία πιγκουίνων. Ένα καστ από εξαιρετικούς ηθοποιούς και ερμηνευτές -ο Αλέξης Νίκολας είναι ο Μάρτυ η αστεία ζέβρα, η Έμιλυ Λυμπεροπούλου η πληθωρική Γκλόρια η ιπποπόταμος, ο Αρσένιος Γαβριηλίδης είναι ο Μέλμαν η φοβική καμηλοπάρδαλη και ο Γιάννης Ζαραγκάλης ο λατρεμένος βασιλιάς Τζούλιαν- αναλαμβάνει να ζωντανέψει στη σκηνή την feelgood μουσικοθεατρική μεταφορά, σε κείμενο του Κέβιν ντελ Αγκίλα και πρωτότυπη μουσική και στίχους των Τζορτζ Νοριέγκα και Τζόελ Σομεγιάν. 
Η μετρ του μιούζικαλ Θέμιδα Μαρσέλλου, μετά τα "Mamma Mia”, "Annie”, "Hairspray”, "Μελωδία της ευτυχίας”, κι όχι μόνο, ετοιμάζει το ταξίδι μας για τη Μαδαγασκάρη και τις περιπέτειες της μοναδικής παρέας ζώων με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα το καθένα.
Fun fact: "They like to move it, move it!”. Είστε έτοιμοι να τους ακολουθήσετε στους τρελούς ρυθμούς ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια που αναδείχθηκε ποτέ μέσα από μία ταινία; Μιλάμε, φυσικά, για τη διασκευή του νο. 1 χιτ κομματιού του 1994 "I Like to Move It" από τους Reel 2 Real και The Mad Stuntman.

Περισσότερες πληροφορίες

Μαδαγασκάρη

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 90 '

Η διάσημη από τον κινηματογράφο ιστορία, με πρωταγωνιστές πέντε ζώα της ζούγκλας και τις περιπέτειές τους όταν το σκάνε από τον ζωολογικό κήπο, μεταφέρεται στο θέατρο σε μουσικοθεατρική εκδοχή, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους των Τζορτζ Νοριέγκα και Τζόελ Σομεγιάν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.