Το έλκηθρο του Άη Βασίλη διασχίζει τις γειτονιές της Νίκαιας και του Ρέντη.

Ο Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και το Εργαστήρι Καρναβαλιού του Δήμου θα «τραγουδήσουν» τα κάλαντα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

άρμα Άη Βασίλη

Το άρμα-έλκηθρο του Άη Βασίλη θα  διασχίσει τις γειτονιές του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στις 24 και 31 Δεκεμβρίου, ξεκινώντας  στις 10.30 π.μ. από τον Αγ. Ι. Ρέντη για να καταλήξει στη Νεάπολη Νίκαιας. Ο  Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και το Εργαστήρι Καρναβαλιού του Δήμου θα "τραγουδήσουν" τα κάλαντα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Το άρμα θα γεμίσει τις γειτονιές της πόλης με χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες, μεταφέροντας μηνύματα χαράς και ελπίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άρμα κατασκεύασαν με αγάπη και μεράκι τεχνίτες του Εργαστηρίου Καρναβαλιού του Δήμου και την προηγούμενη χρονιά είχε δώσει χαρά στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας "ΕΛΠΙΔΑ" με την παραμονή του στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Φέτος, λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί ανάλογη δράση.
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.