Θέατρο για βρέφη από την ομάδα Artika

Δύο παραστάσεις της ομάδας Artika μεταμορφώνουν το Studio Μαυρομιχάλη στο πιο διασκεδαστικό στέκι μικρών θεατρόφιλων.

Θέατρο για βρέφη από την ομάδα Artika

Η καλλιτεχνική ομάδα Artika δραστηριοποιείται στο παιδικό θέατρο εδώ και δεκατρία χρόνια και μέσα από τις ευφάνταστες παραστάσεις της αφιερώνει κάθε δημιουργική της ιδέα στη διασκέδαση των βρεφών και των παιδιών ηλικίας έως 6 ετών. Φέτος, στη σκηνή του Studio Μαυρομιχάλη, ανεβάζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη δημοφιλή της παραγωγή «Κάτι σαν κήπος», ενώ παράλληλα παρουσιάζει και μια νέα εκδοχή της περσινής της επιτυχίας «Πάει έρχεται».

«Κάτι Σαν Κήπος»

Θέατρο για βρέφη από την ομάδα Artika - εικόνα 1

Με βοηθούς τη ζωντανή μουσική και το χορό, ένας «κήπος» ζωντανεύει πάνω στη σκηνή και με τη δύναμη της φαντασίας γεμίζει με ένα σωρό μεταμορφώσεις: η βροχή γίνεται ποτάμι, το ξύλο βάρκα και το φύλλο πιάτο. Αυτός ο «κήπος» όμως, δεν μένει στη φαντασία… Μετά το τέλος της παράστασης, σε ένα διαδραστικό και άκρως απολαυστικό δεκάλεπτο, ο «κήπος» απλώνεται και εκτός σκηνής, εκεί που το φανταστικό συναντά την πραγματικότητα. Η παράσταση της Μαριλένας Τριανταφυλλίδου, με τους Κλεονίκη Καραχάλιου και Βασίλη Καζή στην ερμηνεία, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1-5 ετών και μιλάει σε όλες τις αισθήσεις των μικρών θεατών, εστιάζοντας στη φιλία, το μοίρασμα αλλά και το φόβο.

Κάθε Σάββατο στις 5.30 μ.μ. | Διάρκεια 35’+10’

«Πάει έρχεται»

Θέατρο για βρέφη από την ομάδα Artika - εικόνα 2

Στη νέα εκδοχή του «Πάει έρχεται», το θέατρο συναντά ξανά το χορό και τη ζωντανή μουσική και προσεγγίζει με δημιουργικό τρόπο τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης. Στην παράσταση που υπογράφει σκηνοθετικά ξανά η Μαριλένα Τριανταφυλλίδου, οι μικροί θεατές ηλικίας 1,5 έτους και άνω μαθαίνουν πως όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο (όπως η μητέρα τους) δεν βρίσκεται στο οπτικό τους πεδίο δεν εξαφανίζεται για πάντα, μέσα από την ιστορία ενός ζευγαριού (Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής) και ένα έξτρα δεκάλεπτο μετά την παράσταση που φέρνει ξανά το φανταστικό σε επαφή με την πραγματικότητα.

Κάθε Κυριακή στις 5.30 μ.μ. | Διάρκεια 35’+10’

i Τιμές εισιτηρίων ανά παράσταση: Κανονικό: €10 | Μειωμένο (οικογένειες 4+, άνω των 65, φοιτητικό και ομαδικό 15 άτομα+): €8 | Ατέλειες / ανεργίας: €5.
Εκπτωτική κάρτα: προαγορά εισιτηρίων από το ταμείο του θεάτρου και για τις δύο παραστάσεις στη μειωμένη τιμή των €8.

Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, Εξάρχεια, 2106453330

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δημιουργικά summer camps για παιδιά

Τα summer camps που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές δράσεις και άλλα πολλά.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.