Το «Buba» γεμίζει χρώματα και σχήματα

Ένα ακόμα κυριακάτικο εργαστήριο έρχεται στο arty πατάρι του εστιατορίου «Buba» και φέρνει στην επιφάνεια τον πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα των παιδιών.

Το «Buba» γεμίζει χρώματα και σχήματα

Τι σχήμα έχει η Κυριακή; Αν υποθέσουμε ότι θεωρείται η πιο free ημέρα της εβδομάδας ίσως είναι λιγάκι δύσκολο να… μπει σε καλούπι, γι’ αυτό και το εστιατόριο «Buba» στην Κηφισιά αφιερώνει τις Κυριακές στα παιδιά, στο παιχνίδι και στην απόλυτη ελευθερία έκφρασης μέσα από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, αυτήν την Κυριακή 10/11 στις 2.30 μ.μ. η φαντασία των παιδιών παίρνει μορφή και σχήμα χάρη στο δημιουργικό εργαστήριο που παρουσιάζει η αρχιτέκτονας Βίκυ Καλέση στο παραμυθένιο πατάρι του «Buba».

Έχοντας στόχο να καλλιεργήσει την ομαδικότητα και τον αυθορμητισμό των παιδιών, το εργαστήριο ξεκινά με μια εισαγωγή στα χρώματα και στις βασικές αρχές των σχημάτων και δίνει τη σκυτάλη στη φαντασία των παιδιών, η οποία αναλαμβάνει να αποτυπώσει τις πιο καλλιτεχνικές τους ιδέες με βοηθούς τις χιλιάδες αποχρώσεις, τη γεωμετρία και τις ελεύθερες γραμμές.

Κυριακή 10/11, 2.30 μ.μ. | Πληροφορίες και τηλεφωνικές κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας στο 2106231151

«Buba Bistrot Exotique», Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δημιουργικά summer camps για παιδιά

Τα summer camps που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές δράσεις και άλλα πολλά.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.