Χριστούγεννα… αλά ελληνικά στη Μαρίνα Φλοίσβου

Χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις διαφόρων περιοχών από όλη τη χώρα αναβιώνουν πλάι στο κύμα.

Χριστούγεννα… αλά ελληνικά στη Μαρίνα Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου φοράει τα γιορτινά της και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα εορταστικό πρόγραμμα με άρωμα Ελλάδας, ικανό να «ταξιδέψει» τους επισκέπτες από άκρη σ’ άκρη της χώρας. Γύρω από το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, μικροί και μεγάλοι ξεναγούνται στα χριστουγεννιάτικα έθιμα και στις παραδόσεις διαφόρων περιοχών της Ελλάδας, κάνοντας έτσι ένα νοητό μεν, αλλά άκρως διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι από την Ήπειρο μέχρι τη Θράκη και από τη Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο.

Παραμύθια, κάλαντα και μουσικές αναβιώνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή τα παραδοσιακά Χριστούγεννα κάθε περιοχής, ενώ μια σειρά από παιδικές δραστηριότητες ενισχύουν το εορταστικό κλίμα: face painting, γιορτινές κατασκευές στο εργαστήρι χειροτεχνίας των ξωτικών, μαθήματα ταχυδακτυλουργικών και μπαλονοκατασκευών, bubble show, θέατρο σκιών και Καραγκιόζη, αλλά και το εορταστικό bazaar του «Χαμόγελου του παιδιού» σας περιμένουν μέχρι την ημέρα των Θεοφανείων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δημιουργικά summer camps για παιδιά

Τα summer camps που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές δράσεις και άλλα πολλά.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.