Η ομάδα Artika κάνει θέατρο για βρέφη!

Η ομάδα Artika μετά την επιτυχία της παράστασης «Καληνύχτα μέρα» παρουσιάζει στο Studio Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια και την καινούρια της παραγωγή με τίτλο: «Κάτι σαν κήπος» για βρέφη και νήπια. Οι δύο παραστάσεις θα παίζονται κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι το Πάσχα.

Η ομάδα Artika κάνει θέατρο για βρέφη!

Η ομάδα Artika συνεχίζει και αυτή τη θεατρική σεζόν στο Studio Μαυρομιχάλη να υποδέχεται τους πολύ μικρούς θεατρόφιλους, με δύο παραστάσεις ειδικά σχεδιασμένες για βρεφικές και νηπιακές ηλικίες.Η Artika με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, πιστεύοντας πως δεν είναι ποτέ νωρίς για να γίνεις θεατής παρουσιάζει για 5η χρονιά κάθε Κυριακή από την 1η Οκτωβρίου, στις 5.30μ.μ την παράσταση «Καληνύχτα μέρα» σε σκηνοθεσία Μαριλένας Τριανταφυλλίδου και της Κατερίνας Αλεξάκη, για παιδιά ηλικίας από 1 έως 4 ετών, διάρκειας 35 λεπτών.

Δυο μικρά κορίτσια, που στη σκηνή ερμηνεύουν η Κλεονίκη Καραχάλιου και ηΝάνσυ Κλαμπάτσα, «Σσσσςςςς, κοιμήσου» λέει το ένα στο άλλο και σκεπάζονται με ένα μεγάλο πάπλωμα, που είναι απλωμένο σε όλη την σκηνή. Αλλά δεν θέλουν να κοιμηθούν, θέλουν να παίξουν και να μοιραστούν τα όσα θαυμαστά συνάντησαν μέσα στη μέρα τους μέχρι να κουραστούν και να παραδοθούν στον ήχο ενός γλυκού νανουρίσματος.

Η ομάδα Artika κάνει θέατρο για βρέφη! - εικόνα 1
Η Κλεονίκη Καραχάλιου παίζει στην παράσταση «Κάτι σαν κήπος»

Στην ίδια σκηνή κάθε Σάββατο στις 5.30μ.μ από τις 30 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάζει και την δεύτερή της παραγωγή με τίτλο: «Κάτι σαν κήπος» σε σκηνοθεσία της Μαριλένας Τριανταφυλλίδου για παιδιά ηλικίας από 1 έως 5 ετών και διάρκειας 35 λεπτών.

Η μέρα ξεκινάει μέσα σε έναν κήπο, ένα κήπο που δημιουργείται, γεννιέται, ζωντανεύει με τη δύναμη της φαντασίας!
Να πλυθώ! Άκου πώς κάνει ο ήχος του νερού όταν πέφτει πάνω μου! Κοίτα, ένα σύννεφο, άσπρο σα μαξιλάρι. Πόσο θα ‘θελα να το πιάσω!
Ένας κήπος γεμάτος μεταμορφώσεις, η βροχή που γίνεται ποτάμι, το ξύλο που γίνεται καράβι, το φύλλο που γίνεται πιάτο, το χώμα που γίνεται πύργος.
Ώρα για φαγητό! Και μετά;
Η παράσταση τελειώνει αλλά η ιστορία συνεχίζεται, από το θέατρο στη ζωή, όλοι μαζί γύρω από τη σκηνή κι έπειτα στη ζωή του καθενός.

Οι δυο ηθοποιοί που θα ταξιδέψουν τους μικρούς μας φίλους στο μαγικό κόσμο είναι η Κλεονίκη Καραχάλιου και ο Βασίλης Καζής.

Μετά την παράσταση ακολουθεί δεκάλεπτη δραστηριότητα με τα παιδιά.

Τόπος: θέατρο Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134.
Τηλ 210 6453330.
Παραστάσεις για το κοινό κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή στις 5.30μμ, από την

Οργάνωση παραστάσεων για σχολεία 6908881527.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί