«Μαμά, πάω στο Φάληρο να γίνω ιστιοπλόος!»

Ακούγεται καταπληκτικό: στο υδάτινο κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ξεκινούν τον Σεπτέμβριο διαδραστικές εκπαιδευτικές ιστιοπλοϊκές δράσεις, για μικρούς και μεγάλους.

«Μαμά, πάω στο Φάληρο να γίνω ιστιοπλόος!»

Ακολουθώντας την έμπνευση του αρχιτέκτονα Renzo Piano, που ενσωματώνει το Kανάλι στο ΚΠΙΣΝ, ως συνέχεια της θάλασσας, καθώς και το όραμά του για το στέγαστρο ως ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος με τον ιστό του, ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου έχει σχεδιάσει μια σειρά από διαδραστικές ιστιοπλοϊκές δράσεις με διαφορετικούς τύπους σκαφών τόσο μέσα στο νερό, εντός του καναλιού, όσο και στην στεριά, με καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά (άνω των έξι ετών) και ενήλικες κάθε Σάββατο, από τις 3/9 (απαιτείται προεγγραφή στο www.SNFCC.org).

Σημειώστε πως αυτή είναι μόνο μία από τις δεκάδες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, με ελεύθερη πάντα είσοδο, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα στο http://www.snf.org/media/6381161/GR_SNFCC-Booklet_SEP.pdf

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.