Να πώς μυούνται τα παιδιά στα μυστικά της αστρονομίας!

Ανάρπαστες γίνονται οι δράσεις του παλιού Αστεροσκοπείου στο Λόφο Νυμφών. Σπεύστε να κάνετε κράτηση θέσης - αυτή τη φορά, μάλιστα, για τα παιδιά σας!

Να πώς μυούνται τα παιδιά στα μυστικά της αστρονομίας!

Πώς είναι να σε μυούν από την ηλικία των οχτώ ετών στα μυστικά της αστρονομίας; Πώς είναι να μπαίνεις στα άδυτα του πρώτου αστεροσκοπείου της Ελλάδας και να το εξερευνείς με οδηγούς τους «ειδικούς»; Πώς είναι να παίζεις και να διασκεδάζεις ένα κυριακάτικο πρωινό παρέα με μια ομάδα αστροφυσικών που σου μαθαίνει τα «κόλπα» των τηλεσκοπίων και του σύμπαντος στο ειδυλλιακό τοπίο του Λόφου των Νυμφών στο Θησείο;

Αν θέλετε να χαρίσετε στα παιδιά σας την εμπειρία ενός πρωτότυπου παιχνιδιού θησαυρού με στόχο …τα άστρα, κλείστε εγκαίρως θέσεις για την Κυριακή 17/1 στις 10.30 ή, αν δεν προλάβετε, για την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, στη δράση για τους μικρούς φίλους του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τίτλο «Στα χνάρια του χαμένου τηλεσκοπίου».

Η δράση «Στα χνάρια του χαμένου τηλεσκοπίου» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-11 ετών και είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, στις 10:30, όπως και για την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Κράτηση θέσεων στο 2103490054, drasi.noa@gmail.com . Είσοδος: 5€.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δημιουργικά summer camps για παιδιά

Τα summer camps που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά προγράμματα, δημιουργικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές δράσεις και άλλα πολλά.

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.