Ψήφισε την ταινία του Βραβείου Νεανικού Κοινού

Τρεις ταινίες, είκοσι πέντε πόλεις, ένα βραβείο: ποια θα ψηφίσουν οι νέοι Έλληνες σινεφίλ; Την Κυριακή 3/5 η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου φέρνει στη Στέγη το Young Audience Award

Ψήφισε την ταινία του Βραβείου Νεανικού Κοινού

Τρεις ταινίες, είκοσι πέντε πόλεις, ένα βραβείο: ποια θα ψηφίσουν οι νέοι Έλληνες σινεφίλ; Την Κυριακή 3/5 η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου φέρνει στη Στέγη το Young Audience Award δίνοντας την ευκαιρία σε εφήβους ηλικίας 12 έως 14 ετών να δουν δωρεάν τις υποψήφιες ταινίες («The Invisible Boy» του Γκαμπριέλε Σαλβατόρες, «My Skinny Sister» της Σάνα Λένκεν και «You’re Ugly Too» του Μαρκ Νούναν) και να επιλέξουν ποια προτιμούν. Οι προβολές, που θα «τρέξουν» ταυτόχρονα σε 25 πόλεις, θα κλείνουν με συζητήσεις ανάμεσα στους θεατές και τα μέλη της ΕΑΚ. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί το ίδιο βράδυ στη Γερμανία και θα μεταδοθεί ζωντανά στο yaa.europeanfilmawards.eu.

Ψήφισε την ταινία του Βραβείου Νεανικού Κοινού - εικόνα 1
My skinny sister_movie

Περισσότερες πληροφορίες

Young Audience Award 2015

  • Παιδί

Συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκό Βραβείο Νεανικού Κοινού, τα παιδιά ηλικίας 12-14 ετών έχουν την ευκαιρία να δουν τις τρεις υποψήφιες ταινίες («The invisible boy» του Γκ. Σαλβατόρες, «My skinny sister» της Λ. Λένκεν και «You ’re ugly too» του Μ. Νούναν) και να ψηφίσουν την καλύτερη ταυτόχρονα με συνομηλίκους τους σε ακόμη 24 ευρωπαϊκές πόλεις. Μετά την κάθε προβολή ακολουθούν συζητήσεις με μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά στο http://yaa.europeanfilmawards.eu

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.