Planet Physics: Και η φυσική γίνεται παιχνίδι

Με διαδραστικά εκθέματα και πειραματικές επιδείξεις, ο νέος πολυχώρος Planet Physics ήρθε για να κάνει τη φυσική παιχνίδι.

Planet Physics: Και η φυσική γίνεται παιχνίδι

Πώς γεννιέται το τσουνάμι; Ποιο σώμα πέφτει πιο γρήγορα, ένα βαρύ ή ένα ελαφρύ; Σ’ αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τα φυσικά φαινόμενα ήρθε να απαντήσει ένας νέος επιστημονικός και ψυχαγωγικός πολυχώρος, το Planet Physics. Μέσα από 30 και πλέον διαδραστικά εκθέματα και πειραματικές επιδείξεις μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν διασκεδάζοντας για τη μηχανική, τον ηλεκτρομαγνητισμό, την οπτική κ.ο.κ. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά (πλην 10-13/4), στα Βριλήσσια (Λ. Αναπαύσεως 18, 2108033984) και διαθέτει επιπλέον παιδότοπο με αντίστοιχες… ανησυχίες, café και κατάστημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.