Tο «Μεγάλο Μουσείο» του Playroom στο VYCA

Λίγο πριν βγουν στους δρόμους της Αθήνας, τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν για το urban art project το «Μεγάλο Μουσείο» φιλοξενούνται στο VYCA στις 6-9/11.

Tο «Μεγάλο Μουσείο» του Playroom στο VYCA


Λίγο πριν βγουν στους δρόμους της Αθήνας, τα έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν για το urban art project το «Μεγάλο Μουσείο» φιλοξενούνται στο VYCA στις 6-9/11.

Βάλατε κι εσείς τη δικιά σας πινελιά στην κενή κορνίζα του Playroom; Μιλάμε φυσικά για το ανοιχτό κάλεσμα του Playroom σε καλλιτέχνες και παιδιά αλλά και σε όποιον αγαπάει την τέχνη και την πόλη να δημιουργήσει έργα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα. Τώρα, πριν αυτές οι πρωτότυπες δημιουργίες -κολλάζ, συνθήματα, κινούμενες εικόνες και φωτογραφίες- στολίσουν τους δρόμους της Αθήνας, μπορείτε να τις δείτε στο VYCA (Very Young Contemporary Art), την μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προώθηση της σύγχρονης τέχνης σε παιδιά και νέους, στις 6-9/11. Το Playroom, δημιούργημα δύο αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, της Ιωάννα Γουζέλη και της Αγγελικής Μπόζου, έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη παρουσίαση: ένα έργο τέχνης με τίτλο «Επιτραπέζιες Πινελιές», μέσα στο οποίο θα βρίσκονται τα έργα του Μεγάλου Μουσείου και μόνο με την απόφαση των επισκεπτών αυτά θα δουν το φως.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Μεγάλο Μουσείο

  • Παιδί

Τα έργα τέχνης που δημιούργησαν μικροί και μεγάλοι με αφορμή το σχετικό κάλεσμα του Playroom ώστε να εκτεθούν το επόμενο διάστημα στους δρόμους της Αθήνας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ολοκληρώνει τις παραστάσεις του για φέτος

Οι "Αισωπομαχίες" και ο "Ο Ραφτάκος των λέξεων" συνεχίζονται για μερικές παραστάσεις ακόμα.

Μην νιώθεις ενοχές όταν το παιδί σου βαριέται, μάθε γιατί

Η πλήξη διδάσκει στα παιδιά τη ζωή αλλά και βοηθά στην αυτορρύθμιση.

Το πρώτο άγχος αποχωρισμού που αντιμετωπίζουν τα βρέφη

Τα βρέφη στην ηλικία των 8-10 μηνών ανησυχούν πολύ όταν ένας γονιός φεύγει από το δωμάτιο, πως αντιδρούν;

Η κατασκήνωση του Eλληνικού Kόσμου θα αλλάξει το καλοκαίρι των παιδιών

Η εναλλακτική θερινή κατασκήνωση του Ελληνικού Κόσμου επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι, προσφέροντας ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι.

"Ο πιθαράς και ο άρχοντας" μυεί τα παιδιά στη νεότερη κεραμική της Κρήτης

Ένα παραμύθι για την ιστορία της νεότερης κεραμικής στην Κρήτη διηγείται η κεραμίστρια Θαλασσινή Μπράτσου στη νέα έκδοση του Κέντρου Μελέτης Νεώτερης Κεραμεικής.

"Ο Μάγκας" σε μια παράσταση που βοηθά τα αδέσποτα

Η ιστορία της Πηνελόπης Δέλτα θα παρουσιαστεί στη Νίκαια παρουσία της οργάνωσης "Φοβισμένα Αδεσποτάκια". Στον χώρο θα γίνει συλλογή απαραίτητων ειδών για τη λειτουργία του καταφυγίου της ομάδας.