Τέσσερα δημιουργικά 4 hands δείπνα στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Elysium Resort & Spa με τηv πρωτοκαθεδρία γυναικών σεφ με αστέρι Michelin από τη Μεσόγειο ∙ γαστροτουρισμός επιπέδου δηλαδή.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΞεδιπλώνοντας μνήμες από τις γευσιγνωσίες της επιτροπής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ηφαίστειο, σταχυολογούμε κάποια αξέχαστα πιάτα που διηγούνται ιστορίες με ιδιαίτερο concept, καινοτομία, τόλμη.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΜη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΈντεχνο multimedia γεύμα-αναφορά στις ζυμώσεις ή την ομορφιά του φεγγαριού στο ξεχωριστό resort στην Κουρούτα της Ηλείας. Σούπερ ατμοσφαιρική εμπειρία με μοντέρνες τοπικές γεύσεις Πελοποννήσου από τον Γκίκα Ξενάκη.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΤο αγαπημένο εστιατόριο στην κορυφή της εμβληματικής Μεγάλης Βρεταννίας επιστρέφει ανανεωμένο και ανακαινισμένο, με κομψότητα. Οι γεύσεις του νέου καλοκαιρινού μενού γοητεύουν.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΌταν η διάσημη pop star Dua Lipa κάνει viral το παγωτό βανίλια περιχυμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ο olive oil sommelier έχει νόημα στα ελληνικά εστιατόρια. Olive oil bar σε βραβευμένα ρεστοράν, διακεκριμένα ελαιόλαδα στον δικό μας διεθνή διαγωνισμό Athena, και δημιουργικό καρύκευμα με ελαιόλαδο στη χώρα που το γέννησε και όχι μόνο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΗ διάσημη "κρεατερί" του Περιστερίου επεκτάθηκε με δεύτερο εστιατόριο στη Γλυφάδα και έχει ανέβει επίπεδο.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςH fine dining εμπειρία απογειώνεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΈνα ολόφρεσκο project αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά. Καντίνες χρωματιστά container, "4Hands" burger από τους σεφ του "Delta", ωραία ψαγμένη πίτσα.
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΜινιμαλιστικό, στιλάτο, αιθέριο, με κορεάτικη αύρα σε δανέζικο γευστικό υπόστρωμα. Ο σεφ Kristian Baumann δημιούργησε ένα sui generis εστιατόριο που το λατρεύουν η Κοπεγχάγη και οι γκουρμέ του πλανήτη
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟςΡεμβάζοντας από το καλύτερο παρατηρητήριο του ηφαιστείου, ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο και απολαμβάνεις μια μοναδική φάση favela meets Capri και φυσικά τις μοντέρνες ελληνικές θαλασσινές γεύσεις του Φάνη Μαϊκαντή ("Panigyri").
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς