Δημήτρης Αντωνόπουλος

Δημήτρης Αντωνόπουλος

Πολλά εστιατόρια έχουν τη φωτογραφία του στην κουζίνα, για να προσέχουν οι σεφ και να παίζουν βελάκια οι βοηθοί τους. Ορισμένες ρεστο-κριτικές του θα μπορούσαν να μπουν σε ανθολόγιο μοντέρνας ποίησης. Λάτρης της ζωηρής πολυχρωμίας, μέλος της επαναστατικής γαστρονομικής οργάνωσης Slow Food, θαυμαστής του Φεράν Αντριά, έχει εφαρμόσει τη μοριακή αναδόμηση και στη ζωή του: Τώρα είναι εδώ και αν γυρίσεις αλλού το βλέμμα βρίσκεται κάπου στο Μαρόκο.

Παρ, 12 Ιουλ 2024

Βραβευμένες γυναίκες στο Local Gourmet Festival του "Noble" στη Ρόδο

Τέσσερα δημιουργικά 4 hands δείπνα στο καταξιωμένο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του Elysium Resort & Spa με τηv πρωτοκαθεδρία γυναικών σεφ με αστέρι Michelin από τη Μεσόγειο ∙ γαστροτουρισμός επιπέδου δηλαδή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Παρ, 12 Ιουλ 2024

Τα πιο συναρπαστικά πιάτα που δοκιμάσαμε φέτος στη Σαντορίνη

Ξεδιπλώνοντας μνήμες από τις γευσιγνωσίες της επιτροπής των Χρυσών Σκούφων και των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ηφαίστειο, σταχυολογούμε κάποια αξέχαστα πιάτα που διηγούνται ιστορίες με ιδιαίτερο concept, καινοτομία, τόλμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Πεμ, 11 Ιουλ 2024

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Πεμ, 04 Ιουλ 2024

Εικαστικό δείπνο στις "Dexamenes"

Έντεχνο multimedia γεύμα-αναφορά στις ζυμώσεις ή την ομορφιά του φεγγαριού στο ξεχωριστό resort στην Κουρούτα της Ηλείας. Σούπερ ατμοσφαιρική εμπειρία με μοντέρνες τοπικές γεύσεις Πελοποννήσου από τον Γκίκα Ξενάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Δευ, 01 Ιουλ 2024

Το "GB Roof" επιστρέφει στυλάτο, σύγχρονο και μεγαλοπρεπές

Το αγαπημένο εστιατόριο στην κορυφή της εμβληματικής Μεγάλης Βρεταννίας επιστρέφει ανανεωμένο και ανακαινισμένο, με κομψότητα. Οι γεύσεις του νέου καλοκαιρινού μενού γοητεύουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Παρ, 28 Ιουν 2024

Τα olive oil bar είναι δυναμική παγκόσμια τάση

Όταν η διάσημη pop star Dua Lipa κάνει viral το παγωτό βανίλια περιχυμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ο olive oil sommelier έχει νόημα στα ελληνικά εστιατόρια. Olive oil bar σε βραβευμένα ρεστοράν, διακεκριμένα ελαιόλαδα στον δικό μας διεθνή διαγωνισμό Athena, και δημιουργικό καρύκευμα με ελαιόλαδο στη χώρα που το γέννησε και όχι μόνο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Πεμ, 27 Ιουν 2024

Basegrill

Η διάσημη "κρεατερί" του Περιστερίου επεκτάθηκε με δεύτερο εστιατόριο στη Γλυφάδα και έχει ανέβει επίπεδο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Τρι, 25 Ιουν 2024

Island Gastronomy Wednesdays με guest chef τον Pieter Riedjik

H fine dining εμπειρία απογειώνεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Παρ, 21 Ιουν 2024

Athens Street Hub: Cool street food με άποψη

Ένα ολόφρεσκο project αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά. Καντίνες χρωματιστά container, "4Hands" burger από τους σεφ του "Delta", ωραία ψαγμένη πίτσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Πεμ, 20 Ιουν 2024

"Koan": Το απροσπέραστο new entry στην έναστρη σκηνή της Κοπεγχάγης

Μινιμαλιστικό, στιλάτο, αιθέριο, με κορεάτικη αύρα σε δανέζικο γευστικό υπόστρωμα. Ο σεφ Kristian Baumann δημιούργησε ένα sui generis εστιατόριο που το λατρεύουν η Κοπεγχάγη και οι γκουρμέ του πλανήτη

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
Πεμ, 20 Ιουν 2024

Qhera | Θηρασιά

Ρεμβάζοντας από το καλύτερο παρατηρητήριο του ηφαιστείου, ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο και απολαμβάνεις μια μοναδική φάση favela meets Capri και φυσικά τις μοντέρνες ελληνικές θαλασσινές γεύσεις του Φάνη Μαϊκαντή ("Panigyri").

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς