Laganum

Πίτσες, ζυμαρικά και όχι μόνο

Laganum vegan

Tο πρώτο vegan εστιατόριο αφιερωμένο στις γεύσεις της "Μπότας" άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες στο πολυσύχναστο Γκάζι. Λίγα μέτρα πιο πέρα από το αδερφάκι του "Τρεις Λαλούν", που άλλαξε τα δεδομένα για τα vegan εστιατόρια στην Αθήνα, το "Laganum" συζητιέται ήδη δυνατά στους vegan κύκλους της πόλης. Και όχι άδικα, αφού από τον κατάλογό του δεν λείπει κανένα από τα αγαπημένα πιάτα της γειτονικής χώρας. Πίτσες με χειροποίητα αλλαντικά, σε αυθεντικές συνταγές, αλλά και σε πιο πειραγμένες, όπως η Tex-Mex με πρωτεΐνη αρακά, καλαμπόκι και κόκκινα φασόλια ή η hot με sriracha sauce και χειροποίητο σουτζούκι, όλα τα εμβληματικά πιάτα ζυμαρικών από όλες τις γωνιές της Ιταλίας, όπως napoletana, carbonara, bolognese, cacio e pepe μέχρι και vegan marinara, κρεμώδη  ριζότι και κριθαρότα, ενώ φυσικά το γεύμα δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένο χωρίς τιραμισού με κάσιους και γάλα καρύδας. Όλα αυτά θα τα συνοδέψετε με κρασιά ή μπίρες μικρών παραγωγών, ελληνικές και ξένες, από τη μεγάλη ποικιλία του "Laganum".

Tip: To "Laganum" είναι all-day προορισμός, αφού ανοίγει τις πόρτες του από το πρωί με πλούσιες επιλογές σε καφέ, ροφήματα, smoothies και brunch.

Περισσότερες πληροφορίες

Τρεις Λαλούν

Περσεφόνης 19, Γκάζι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.