Grada Nuevo

Η φίνα πλευρά της θάλασσας

Grada Nuevo

Φάρος της φινετσάτης θαλασσινής νοστιμιάς στην πόλη εδώ και σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα, το κομψό και ντιζαϊνάτο spot του Απόστολου Ρήγα φέρει στην αύρα του την εκλεκπτυσμένη εμπειρία του οικοδεσπότη του που ως μετρ μιας ατμοσφαιρικής σάλας έμπλεης από αστική κομψότητα, είναι και μαέστρος μιας καλοκουρδισμένης ιωδιούχας γιορτής. Με βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη που συγκεντρώνεται εδώ καθημερινά, οι Ελένη Ρήγα και Πελαγία Σαββαΐδου υπογράφουν στην κουζίνα ένα συναρπαστικό θαλασσινό σενάριο, που ξανοίγεται σε ποικιλία κλασικών και μοντέρνων, απλών και σύνθετων προτάσεων, από τα ταρτάρ και τα σεβίτσε, μέχρι τα ζυμαρικά ή τα ριζότο, ενώ πιάτα όπως τα φιλετάκια μπαρμπουνιού με καπνιστή μελιτζάνα, ντομάτα κονφί και λάδι βασιλικού και η σιγοψημένη γλώσσα με διαυγές βούτυρο και ψίχα αμυγδάλου, είναι μερικά από τα φαβορί ενός εστιατορίου με σταθερή παρουσία στα βραβεία Top Notch των Χρυσών Σκούφων.

Grada Nuevo

Tip: Περισσότερες από 250 ετικέτες συνθέτουν την πλούσια κάβα του "Grada Nuevo", ενώ το γεύμα κλείνει ιδανικά με το τρόλεϊ εκλεκτών τυριών να φέρνει τις γεύσεις του στο τραπέζι.

Θεσσαλονίκη, Καλαποθάκη 14, 2310271074, gradanuevo.gr
FB: Grada Nuevo - Premium Oyster Bar-Restaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.