Eκλεκτός, 100% ελληνικός μοσχαρίσιος κιμάς dry aged 40 ημερών, ζυμωμένος μόνο με αλάτι - αυτό είναι το μυστικό του "Smash ’n’ Bun". Όμως δεν είναι το μόνο συστατικό της επιτυχίας του. Είναι και το ψήσιμο στην καυτή πλάκα, που ξεροψήνει το κρέας εξωτερικά, παγιδεύοντας όλη τη νοστιμιά στο εσωτερικό. Είναι το αφράτο χειροποίητο ψωμάκι από βιολογικό αλεύρι, αλλά και bio υλικά όπως το τυρί, το μπέικον κι η ντομάτα. Αλλά και η νέα νηστίσιμη πρόταση με φιλέτο γαρίδας, ή classics όπως το βιολογικό ελληνικό κοτόπουλο στο τραγανό Korean fried chicken, ή το εκλεκτό τσένταρ στο εθιστικό grilled cheese sandwich. Κι ύστερα, το άγγιγμα του σεφ: του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Βάλτε τα όλα αυτά μαζί, και θα καταλάβετε γιατί το "Smash ’n’ Bun" είναι το απόλυτο success story στο street food της πόλης. Ή, απλώς, δαγκώστε ένα "Smash ’n’ Bun" και αφήστε την απόλαυση να σας τα εξηγήσει όλα…
Tip: Η νέα νηστίσιμη πρόταση του "Smash 'n' Bun", το Shrimp burger με φιλέτο γαρίδας, κρέμα αβοκάντο και λάχανο αρωματισμένο με τσίλι, λάιμ και μυρωδικά, έρχεται να κάνει τη Σαρακοστή απόλαυση.