Cookoomela Grill

Το τυλιχτάδικο που θα σε κάνει vegan

Cookoomela Grill

Aν δεν έχει υπάρξει κάποια στιγμή το μόνο χορτοφαγικό σουβλατζίδικο στον κόσμο, ήταν  σίγουρα το πρώτο της Ελλάδας κι ένα από τα ελάχιστα διεθνώς, και σ’ αυτό το πρωτοποριακό μοτίβο συνεχίζει, σερβίροντας vegan εκδοχές του αρχετυπικού ελληνικού street food βασισμένες στο βαθύ γευστικό προφίλ του μανιταριού, που αποτελεί τη βασική πρώτη ύλη του μενού. Βασική, αλλά όχι μόνη, αφού το "Cookoomela" εξελίσσεται συνεχώς, εμπλουτίζοντας τις γευστικές του εκπλήξεις με ιδέες όπως το κεμπάπ από φακές, που τυλίγεται σε πίτα σφιχταγκαλιασμένο με σπιτική σιτσιλιάνικη σάλτσα ντομάτας, τυρί κρέμα αμυγδάλου, ντομάτα, κρεμμύδι, μαϊντανό και τηγανητές πατάτες κομμένες επιτόπου, αλλά και λιχούδικα sides όπως τα τηγανητά potato skins, που έρχονται λουσμένα σε λαχταριστό φυτικό τσένταρ και τραγανό vegan bacon από πάνω τους. Με τέτοιες γεύσεις, είσαι σίγουρος ότι δεν θέλεις να γίνεις vegan; 

Tip: Η ιστορική πρώτη έδρα του "Cookoomela" στα Εξάρχεια, αλλά και το αδερφάκι του στου Γκύζη, έχουν εμπλουτιστεί πλέον από δυνατότητα delivery, φέρνοντας τις λαχταριστές και vegan γεύσεις τους κοντά μας μέχρι να πεις… "Cookoomela".

Περισσότερες πληροφορίες

Cookoomela Grill

Θεμιστοκλέους 43, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.