Aν δεν έχεις φάει "Πρίγκιπα”, δεν έχεις φάει σουβλάκια" είναι το γνωμικό που κυκλοφορεί στα Εξάρχεια, με την οδό Χαριλάου Τρικούπη και συγκεκριμένα το νούμερο 23 να αποτελεί το άντρο ενός απ’ τα πιο ψαγμένα σουβλατζίδικα του αθηναϊκού κέντρου. Κεμπάπια Φλώρινας,
προβατίνα Ελασσόνας, βουβάλια Κερκίνης και μαύρος χοίρος Τριχωνίδας είναι μερικά μονάχα απ’ τα "προχώ" κρεατικά που τυλίγει στις πίτες του ή σερβίρει μεριδιάρικα αυτό το καλοφαγικό στέκι των Εξαρχείων, όμως η πριγκιπική του αρχοντιά δεν εξαντλείται εκεί. Ιδέες όπως η καπνιστή πέστροφα Λούρου ή το χέλι απ’ την Παμβώτιδα, τυλιγμένα σε πίτα
καλαμποκιού, φέρνουν στο τραπέζι μερακλίδικη γεύση Βόρειας Ελλάδας, όπου κρέας και λιμνίσια ή ποταμίσια ψάρια πάνε χέρι-χέρι, ενώ ντιπάκια σαν τη γλυκοκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης, το σέρβικο αϊβάρ με ψητή μελιτζάνα και πιπεριά δίνουν άρωμα Βαλκανίων στα πιάτα μας, μέσα από έναν κατάλογο όπου η νοστιμιά έχει ονομασία προέλευσης.
Tip: Εκτός απ’ τις τυλιχτές και της μεριδιάρικες επιλογές, το μενού περιλαμβάνει και πληθωρικά burger με μπιφτέκι από 100% βουβαλίσιο ή 100% πρόβειο κιμά, αλλά και crispy μπιφτέκι λαχανικό, για τις vegan ορέξεις.