Mozzart Pizza

Ιταλιάνικη φινέτσα χειρός

Mozzart

Tο κενό ανάμεσα στην ντελικάτη απαλότητα της ναπολιτάνικης πίτσας και στη στιβαρή τραγανότητα της pinsa romana συμπληρώνει το ιταλιάνικο στέκι της γειτονιάς της οδού Πραξιτέλους, στρατηγικά τοποθετημένο στην άκρη της οδού Χρυσοσπηλιωτίσσης, τόσο για στάσεις ανεφοδιασμού ανάμεσα στις βόλτες για δουλειές ή ψώνια στο κέντρο, όσο και για τις νυχτερινές τσάρκες στα μπαρ της πόλης. Τουλάχιστον 48 ώρες ωριμάζει το αποκλειστικά χειροποίητο ζυμάρι του "Mozzart", προτού ξαπλώσουν πάνω του εκλεκτά toppings φερμένα κατευθείαν από την Ιταλία, κι όταν δοκιμάσετε εκδοχές όπως αυτή με προσούτο, παρμεζάνα, μοτσαρέλα και μανιτάρια, θα καταλάβετε γιατί. Μη νομίζετε όμως ότι η Ελλάδα μένει εκτός της εξίσωσης, αφού υλικά όπως τα λουκάνικα, η φέτα και η κρητική γραβιέρα από μικρούς παραγωγούς δίνουν άλλο σκέρτσο στα slices που θα πάρετε στο χέρι ή στις ολόκληρες πίτσες που θα παραγγείλετε από όλες τις πλατφόρμες. 

Tip: Μελιτζάνα, μπρόκολο και κρεμμύδι, αλλά και πατάτα με καραμελωμένο κρεμμύδι, είναι οι vegan επιλογές του μενού, για όσους φοβόντουσαν ότι θα έπρεπε να περάσουν Σαρακοστή χωρίς πίτσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mozzart Pizza

Χρυσοσπηλιωτίσσης 1, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.