Την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά, πληθωρικές υφές, πλούσιες γεύσεις και στακάτο al dente κατάφερε να κλείσει σ’ ένα κουτί το "Mailo’s The Pasta Project". Κι εκεί ακριβώς κρύβεται το κλειδί της επιτυχίας του: ούτε στην τάση, ούτε στην τύχη. Άλλωστε, την τάση την ξεκί νησε το ίδιο, φέρνοντας στο χέρι μας το αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας, που εξασφάλισε ότι η pasta του θα φτάνει όπου εμείς τη θέλαμε, χωρίς συμβιβασμό στην απόλαυση. Τρία είδη φρέσκων ζυμαρικών φτιάχνονται επιτόπου στην ανοιχτή κουζίνα καθενός από τα καταστήματα "Mailo’s", που σύντομα θα γίνουν 20 πανελλαδικά. Κι αφού διαλέξουμε, το αγαπημένο μας ζυμαρικό αγκαλιάζεται από μία από τις 10 σάλτσες ενός καταλόγου, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς και μας ακολουθεί όπου επιλέξουμε ή έρχεται όπου βρισκόμαστε, αποκλειστικά από τη Wolt. Έτσι, το "Mailo’s The Pasta Project" απογειώνει τη νοστιμιά της αληθινής φρέσκιας μακαρονάδας σε κάθε της μπουκιά, είτε τη χαρούμε στο σπίτι μας, είτε στο πεζοδρόμιο, είτε σε ένα… αυτοσχέδιο πικνίκ στο κοντινότερο πάρκο!
Tip: Δοκιμάστε τις δύο νέες γεύσεις του "Mailo’s", τη μυρωδάτη creamy aglio olio ή την όλο
φρεσκάδα εκδοχή της Spanakotiropita με τραγανό φύλλο κρούστας και θα νιώσετε στον ουρανίσκο σας τι σημαίνει η παράδοση να συναντά το σήμερα